Ne oldu senin ts ne hele anlat kim sampiyondu cok rahat anlat anlat dinliyorumEvet yanmış
Banane ya ts den sen niye oynadın madem sampiyon olamayacak diye sorarlar adamaNe oldu senin ts ne hele anlat kim sampiyondu cok rahat anlat anlat dinliyorum
geldi :)@ravis44 o futbol cahili moda soylesene bi gelsin bisi dicem
B. S. G. BBanane ya ts den sen niye oynadın madem sampiyon olamayacak diye sorarlar adama
Kaldıramadılar. Her zaman diyoruz biz kötüyüz diye burdalar bu takımlar. Yoksa iyi oldukları falan yokBanane ya ts den sen niye oynadın madem sampiyon olamayacak diye sorarlar adama
Tercüme ederdim de diger forumlar soğuktur şimdiB. S. G. B
Bence deneme soğuktur bu adama söyle kombine oynamasın gülesim geliyorTercüme ederdim de diger forumlar soğuktur şimdi
Su ts yenseydi simdiden pazarlık masasına otururdun ama ben sana asıl oturacağın yeri belirticem ilk kombine wonundaBence deneme soğuktur bu adama söyle kombine oynamasın gülesim geliyor
Sen bana kombine kupon parasını ver 2k hedefe 2 saatte ulasayım sende böyle maç başlama saatini beklemezsin böylelikle zamanın sana kalır bu anlaşmamı bi düşünSu ts yenseydi simdiden pazarlık masasına otururdun ama ben sana asıl oturacağın yeri belirticem ilk kombine wonunda
Bana bi tane basarıya ulastıgın rolling yada verilen kasa söyle anlasalım kabul ula 2 senedir burdayız her gun konusuruz gormedim para gonder dısında hic bisi hatırlamıyorumSen bana kombine kupon parasını ver 2k hedefe 2 saatte ulasayım sende böyle maç başlama saatini beklemezsin böylelikle zamanın sana kalır bu anlaşmamı bi düşün
Tilayy aşkım mm nolur Don tilayuytülay bana 4 5 tane maç verdı yıne bı yerden almıs heralde oynadım makarasına maçların hepsı gelıyor he 100 liraya 1100 lira verıyor kupon young boys ms 1 halmstad takım golu 1.5 üst dalkurd ms 2.5 üst sundsval kgv son olarakta akranes 2.5 üst başlamadı henuz
kupn tuttu bu arada 100 1100 lıra aldımTilayy aşkım mm nolur Don tilayuy
Seni seviyorum tilayyyyyyy :)
ve o kuponu ben oynamadım Tanrı'nın rızkına suhal olunmuyo iştekupn tuttu bu arada 100 1100 lıra aldım
Tülay kim 2010 yılların da Facebook ta şu popüler tipscilerden mitülay bana 4 5 tane maç verdı yıne bı yerden almıs heralde oynadım makarasına maçların hepsı gelıyor he 100 liraya 1100 lira verıyor kupon young boys ms 1 halmstad takım golu 1.5 üst dalkurd ms 2.5 üst sundsval kgv son olarakta akranes 2.5 üst başlamadı henuz
hahahaah geçen dolandırılıp yatan yok mu tülay ben oluyorum hatırladın mı maç skorundan şu sofia ludorgest felan maç skoru almıştımTülay kim 2010 yılların da Facebook ta şu popüler tipscilerden mi
Missssskupn tuttu bu arada 100 1100 lıra aldım