tebrikler abiwonanzi diyelimmi arkadaşlar :) hele şükür
küfür ettirme bana şimdi :)Vitoria 4 ledi durmuyorlar
:ROFLMAO: :ROFLMAO:, tebrikler abi 19.00 seansının acısı çıktıküfür ettirme bana şimdi :)
Niye yapılmasın abi yapılır :)bu retrobet de çekim yapılıyormu arkadaşlar bilen varmı ?
evet gece yapılıyor papara çekimi bank transfer başlıgı icindebu retrobet de çekim yapılıyormu arkadaşlar bilen varmı ?
Abi benimde boyle hepsimi kotu gecer yagelirse 3 arkadaşa 30 tl atalım akşam şans parası )
Ekli dosyayı görüntüle 22419
Teşşekürler abi, @BARON NECMİ necmi sende jeton varsa bana jeton atabilir misin acaba? Benim şans parası sana yollansın@BARON NECMİ @JusticeXx @berkayunal özelden papara yazın kardeşim şans parası atalım destek verdiniz teşekkür ederim 00.15 den sonra çekim talebi verebiliyormuşuz beyler
sen dün aldıydın baya noldu onlar hepsi mi gittiAbi benimde boyle hepsimi kotu gecer ya
Yarın olucak hocam jeton uygun görürsen yarın öğlen hallederiz?Teşşekürler abi, @BARON NECMİ necmi sende jeton varsa bana jeton atabilir misin acaba? Benim şans parası sana yollansın
geçenlerde kıyak geçmişti retro kaybetsem de üzülmüyorum sitede@Retrobet Büro Destek sitenizi soyduk haberin yok üstadım hahaha :)
Tamamdır sıkıntı yok necmi teşşekür ederim. @xmen7772 abi zahmet olmazsa benim payımı @BARON NECMİ ye bırakırsan sevinirim. İyi akşamlar diliyorum herkeseYarın olucak hocam jeton uygun görürsen yarın öğlen hallederiz?
tamam kardeşim anlaştıysanız no problam :)Tamamdır sıkıntı yok necmi teşşekür ederim. @xmen7772 abi zahmet olmazsa benim payımı @BARON NECMİ ye bırakırsan sevinirim. İyi akşamlar diliyorum herkese
Devamm. Yarin halledicemsen dün aldıydın baya noldu onlar hepsi mi gitti