- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
hintlerde ev şimdiye kadar atmış olmalıydı şu dakikalarda gol olması kafamızı rahatlatır
valla maç yok doğru dürüst buna oynadım gelirse kasa vurarak 2-3 kuponda kasa katlanır veririrz 2 kişiye şans parasıhintlerde ev şimdiye kadar atmış olmalıydı şu dakikalarda gol olması kafamızı rahatlatır
sabahları basket ve tenis yüksek oran oynayacaksın dayı ben 5-10 oran tuttururdum her sabah ne günlerdi bevalla maç yok doğru dürüst buna oynadım gelirse kasa vurarak 2-3 kuponda kasa katlanır veririrz 2 kişiye şans parası
futboldan başkasına benim kafa basmıyor kardeşim denedim yanıldım :)sabahları basket ve tenis yüksek oran oynayacaksın dayı ben 5-10 oran tuttururdum her sabah ne günlerdi be
dayıcım biz de annemizin karnındayken tenis-basket maçları izlemiyorduk taktiği verdim bak yüksek oran gör oyna sabah ne maçlar dönüyor ne şikeler dönüyor bi bilsen :)futboldan başkasına benim kafa basmıyor kardeşim denedim yanıldım :)
tamam deneyeceğimdayıcım biz de annemizin karnındayken tenis-basket maçları izlemiyorduk taktiği verdim bak yüksek oran gör oyna sabah ne maçlar dönüyor ne şikeler dönüyor bi bilsen :)
paran çokken dene dayı 5-10 lira çerezlik atıp kupon parası çıkarmak için :)tamam deneyeceğim
ya kardeş 2 tesadüf 3 tesadüf nereye kadar bas gördün mü yüksek oran bunca adam neyin analizini yapıp oynuyordayıcım biz de annemizin karnındayken tenis-basket maçları izlemiyorduk taktiği verdim bak yüksek oran gör oyna sabah ne maçlar dönüyor ne şikeler dönüyor bi bilsen :)
ebemizinkini görene kadar devam ravis :)ya kardeş 2 tesadüf 3 tesadüf nereye kadar bas gördün mü yüksek oran bunca adam neyin analizini yapıp oynuyor
Kardeşim herkes analiz yapsa favorilere oynasa bütün siteler kepenk kapatır idda iflas ederdi :)ya kardeş 2 tesadüf 3 tesadüf nereye kadar bas gördün mü yüksek oran bunca adam neyin analizini yapıp oynuyor
Dostum analiz won demek değildir şans işi elbet ama açık olan yüksek orana dalmanin kasa ne kadar sağlam olursa olsun bi anlamı yok. Bu iş his işi, olursa olur olmazsa olmaz yapacak birşey yok.Kardeşim herkes analiz yapsa favorilere oynasa bütün siteler kepenk kapatır idda iflas ederdi :)