akşama bakalım biz :)
Hakemlere haber mi uçurdun abi naptınal bu seferde abarttım gelirse 2 kişiye 200 helalinden @Chika koş parayı bulcazz:))))
Ekli dosyayı görüntüle 32900
koçum bu kupon gelirse forum tarihine geçerim belli olmaz :)Hakemlere haber mi uçurdun abi naptın
Bol şans @xmen7772
eyw kardeşler :)bu kupon fenaaa :) bol şans
İnş. Abikoçum bu kupon gelirse forum tarihine geçerim belli olmaz :)
2 tl ye 500k alinan bir oyunda olmaz diye birsey yok :) yazdigin gibi gelsin abi bol sanslaral bu seferde abarttım gelirse 2 kişiye 200 helalinden @Chika koş parayı bulcazz:))))
Ekli dosyayı görüntüle 32900
ya şimdi düştü jeton bu dünkü freebet devamı kupon en fazla 10 katı çekim var gelsinde 500 çekeriz en fazla :) 2 k da hediye olsun siteye2 tl ye 500k alinan bir oyunda olmaz diye birsey yok :) yazdigin gibi gelsin abi bol sanslar
Böylede bonkör bi adam bu devirde siteye 2k helal kral :)ya şimdi düştü jeton bu dünkü freebet devamı kupon en fazla 10 katı çekim var gelsinde 500 çekeriz en fazla :) 2 k da hediye olsun siteye
unuttum la valla freebet i :) gaza geldik şimdi 2 k bırakcazya kesin gelir bu kupon kardeşimBöylede bonkör bi adam bu devirde siteye 2k helal kral :)
500 de iyidir abi gelsinde tekunuttum la valla freebet i :) gaza geldik şimdi 2 k bırakcazya kesin gelir bu kupon kardeşim