M
maxaljin
Misafir
yık yık yık yık yık yıkkkkkkkkkkkkkk
Ofsaytla alakası olmayan golü var'a rağmen iptal etti hakem ve tek golden, Kansas maçından yattık.Üçüncü bonus çevrimi kuponum;
Kalan bonus çevrimi 331.70 TL.
Kalan kasa 50 TL.
60. dk civarlarında penaltı oldu, var verdi hakem gitti vermedi. 75. dk'da ev sahibi kaleciyi çalımladı boş kaleye vurdu üstten auta attı. 85'de gol oldu işte bu sefer de karaktersiz hakem yine var'ın verdiği golü gitti iptal etti. 90+4'de Kansas'lı oyuncuyu öyle bi' indirdi rakip defans topla alakası yok hakem devam dedi.Yazık oldu 65 dk gol atmadilar
Knox geldi.Kalan son 30 TL'yi ikili kombineye attım, yine saçma sapan yatmazsa yeni güne sermaye olur.
Bol şans kardesimKnox geldi.
Diamond'da çok güzel gidiyordu 3. çeyrek son 2 dk sayı çıkmadı ama yine de güzel gidiyor.
Sağolasın dostum, gece çok şanssız geçti bakalım sabah nasıl başlayacak.Bo
Bol şans kardesim
İkiside geldi artık gelmeme şansı yok bu seferKnox geldi.
Diamond'da çok güzel gidiyordu 3. çeyrek son 2 dk sayı çıkmadı ama yine de güzel gidiyor.
Belli olmaz, Diamond'da şu an güzel gidiyoruz. Kalan 6 dk'da 18 sayı lazım ki 30'a yakın çıkması normali ama belli olmaz bakalım.İkiside geldi artık gelmeme şansı yok bu sefer
Burdanda gelmezse sen ben betersin hiç oynama :) bahtsız deve misali olur :)Belli olmaz, Diamond'da şu an güzel gidiyoruz. Kalan 6 dk'da 18 sayı lazım ki 30'a yakın çıkması normali ama belli olmaz bakalım.
Son 3 dk'da 1 sayıya 8 bin lira gelecek kuponumun o 1 sayı gelmediği için yattığını bilirim. Ondan dolayı artık gözümde imkansız diye bir şey yok. İhtimal var ise olabilir diyorum.Burdanda gelmezse sen ben betersin hiç oynama :) bahtsız deve misali olur :)
Kupon kazandı arkadaşlar. Yeni günde devam.Kalan son 30 TL'yi ikili kombineye attım, yine saçma sapan yatmazsa yeni güne sermaye olur.
Devamı gelsin tek gole tek baskete gitmesin bolsansKupon kazandı arkadaşlar. Yeni günde devam.