- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
Tabiki biliyorum:)Abi peşindeyim biliyorsun değil mi? :)
Tabiki biliyorum:)Abi peşindeyim biliyorsun değil mi? :)
Bence de bu daha mantıklı bence kimsenin 12 TL için sorun yapacağını sanmiyorumya arkadaşlar 13 kişi var 5 kişi seçilecek 8 kişi üzülecek yazdığıma neden destek vermiyorsunuz 13 e bölünsün 38 tl alsın kaybeden olmasın bu gece
İnşallah böyle olur kardeşim:)13 kişi 38 tl yapar ama genede sen bilirsin
Abi matematik hatası var galiba ordaya arkadaşlar 13 kişi var 5 kişi seçilecek 8 kişi üzülecek yazdığıma neden destek vermiyorsunuz 13 e bölünsün 38 tl alsın kaybeden olmasın bu gece
Abi 19 lira dusuyo 38 degil :)[/QUOTE]12 TL için sorun yapacağını sanmiyorum
@Dede ben özür diliyorum sizin ritminizi bozmak istemedim valla aklım 500 e gitti sen bildiğini yap50ser tl demiştim ben arkadaşlar. Yani 250 tl'yi 13'e bolersek kusa doner kimseye faydası olmaz. Ha bu 13 arkadaş derseki ya cekiliş ne istemeyiz sermaye yapalım rolling olsun ona da okeyim:)
millet @Dede den bahsediyoruz 38 de verir 58 de adam başı ama matematik hocam bu yazdığımı görmesin oyar beni valla :)[/QUOTE]Abi 19 lira dusuyo 38 degil :)
Dede, her yola varım ben ,, Eğer ben çekilişte çıkarsam @xmen7772 kardeşime yarısını vereceğim ,,50ser tl demiştim ben arkadaşlar. Yani 250 tl'yi 13'e bolersek kusa doner kimseye faydası olmaz. Ha bu 13 arkadaş derseki ya cekiliş ne istemeyiz sermaye yapalım rolling olsun ona da okeyim:)
eyw kimse üzülmesin istedim sadece bilmukabele kardeşim bana çıkarsa aynenDede, her yola varım ben ,, Eğer ben çekilişte çıkarsam @xmen7772 kardeşime yarısını vereceğim ,,