- 13 Şub 2019
- 2,230
- 2,435
Yahu desene direk, “ah kardeşim bak bu başlıkta paylaşmıştım” diye. Neden illa bi üstü kapalı “ben demiştim, haklıyım” lar. Benle iyi kötü tanışıyorsun gerek yok bunlaraGüncel.
Yahu desene direk, “ah kardeşim bak bu başlıkta paylaşmıştım” diye. Neden illa bi üstü kapalı “ben demiştim, haklıyım” lar. Benle iyi kötü tanışıyorsun gerek yok bunlaraGüncel.
Hocam ruh hastasımısın sen , kendi kafana göre kuruyorsun. Benimde cok sitede param kaldı ne haddime senin yatırım yapacagın siteye karışmak, anlıyorum canın sıkıldı ödeme sorunu yaşadıgında ama ben seviniyormuyum senin paran kaldı diye sitede.Yahu desene direk, “ah kardeşim bak bu başlıkta paylaşmıştım” diye. Neden illa bi üstü kapalı “ben demiştim, haklıyım” lar. Benle iyi kötü tanışıyorsun gerek yok bunlara
Ruh hastalık bi durum yok, tripten tribe uçan sensin. “Yazmıştım”yazıyosun, nereye diyorum insan gibi yerini bile söyleyemiyosun “konuma” diyosunHocam ruh hastasımısın sen , kendi kafana göre kuruyorsun. Benimde cok sitede param kaldı ne haddime senin yatırım yapacagın siteye karışmak, anlıyorum canın sıkıldı ödeme sorunu yaşadıgında ama ben seviniyormuyum senin paran kaldı diye sitede.
Bak bakayım konu sahibi kim ? Benim açmıs oldugum içerik , kilitlenmesini talep edebilirim .Forum senin yönetimine kalmış konuyu kitliyorsun? Boş trip
Sil bütün mesajlarını ?Bak bakayım konu sahibi kim ? Benim açmıs oldugum içerik , kilitlenmesini talep edebilirim .
Sildim agam :)Sil bütün mesajlarını ?