Çok ters şuan maçlar yaAynen oyle ilk 6 dakikada 20 atip diger 6 dakikada 30 40 atiyolar değişikler
Çok ters şuan maçlar yaAynen oyle ilk 6 dakikada 20 atip diger 6 dakikada 30 40 atiyolar değişikler
İyi geceler Kardesim
iyiy geceler
Bol sans milwa ki askın bugun bitmis :)Umarım bunlar gelır de rahat uyku uyuruz :)
Ekli dosyayı görüntüle 13637
Ekli dosyayı görüntüle 13638
Hep gösteriyor ama vermiyor. Nba de kazanmak imkansız gibi bisi cok sans istiyor analizmis takipmis hepsi bos10 dk da kaybettik yatirimi nba bu gece vermedi
bu konuda cıddıyım james harden fanıyım ben milvaki nin yenecegını bılsem yıne sakkallıya atarım :)Bol sans milwa ki askın bugun bitmis :)
James harden adamın dibidir defansı olsa suan 1 numaraydı :)bu konuda cıddıyım james harden fanıyım ben milvaki nin yenecegını bılsem yıne sakkallıya atarım :)
aynen izliyim bari maçları :)James harden adamın dibidir defansı olsa suan 1 numaraydı :)
1 saat analiz yap mac boyu takip et kucucuk hatalar oyunu degistiriyor . Şans buyuk faktörHep gösteriyor ama vermiyor. Nba de kazanmak imkansız gibi bisi cok sans istiyor analizmis takipmis hepsi bos
Gecen bende 68 cıkmaz dedim 74 cıktı atalanta bela takımUlan be canım kombine alt dan yattı ya üzüldüm şimdi keşke tekten gitmeseydi
Üst üste 5 3 lük oldu karşılıklı o beni yaktı neyse ama diğer maç gelmiş şansa kasa 500 Küba kurtardı djkdGecen bende 68 cıkmaz dedim 74 cıktı atalanta bela takım
O iyi :)Üst üste 5 3 lük oldu karşılıklı o beni yaktı neyse ama diğer maç gelmiş şansa kasa 500 Küba kurtardı djkd