tipster bey nba de var mı kovalaıdgınız veya suan önerdıgınız maç :)Cıkmaz ins takipteyim bakalım
tipster bey nba de var mı kovalaıdgınız veya suan önerdıgınız maç :)Cıkmaz ins takipteyim bakalım
İade olmaz mı?
Boston rahat alacak gibi duruyo :)tipster bey nba de var mı kovalaıdgınız veya suan önerdıgınız maç :)
kanka onla spursu kombınleyıp 100 attım sportsbet tenBoston rahat alacak gibi duruyo :)
Sana zenginsin demedim kardeşim alınma keşke zengin olsanda gider yapsanöyle deme usta ben zengınım sankı ben 1 tl bulamadıgım gunlerı bılırım önemli olan gönlünün zengın olması
Senin dalın orası karısmam gecen karısak dedik mort olduk :) yaktı bizi Houstontipster bey nba de var mı kovalaıdgınız veya suan önerdıgınız maç :)
yok dusundugun gıbı dusunmedım zaten demek ıstedııgım zengınde olsak kalbın zengın olmadıkca 1 tl nın bıle anlamı yokSana zenginsin demedim kardeşim alınma keşke zengin olsanda gider yapsan
Pek alt oynamayi sevmem de atlanta maci buz gibi alt kokuyorkanka onla spursu kombınleyıp 100 attım sportsbet ten
basket mı knkPek alt oynamayi sevmem de atlanta maci buz gibi alt kokuyor
Basket kuponu almiyon mu ne goluaha gol atamayan ev sahıbı gol attı yatıs :) nazarlık olsun
Vardir vardır para olmayınca olmuyoryok dusundugun gıbı dusunmedım zaten demek ıstedııgım zengınde olsak kalbın zengın olmadıkca 1 tl nın bıle anlamı yok
araya 78 tl lık almıstım o yattıBasket kuponu almiyon mu ne golu
Evet nba , 242.5 barem açılmış legaldebasket mı knk
okey bakıcam onaEvet nba , 242.5 barem açılmış legalde
Ulan Uruguay liginde ki Mac sandım hemen alt aldım cpstular adamlar 38 drn aldım barem45 oldu mac aynı msc degilmisKubanın basket oynandıgından haberı mı varmıs ya bunlar pota görse korkar kaçar
Ekli dosyayı görüntüle 13616
kalan kasa 300
koskoca kuba yazıyor abı :)Ulan Uruguay liginde ki Mac sandım hemen alt aldım cpstular adamlar 38 drn aldım barem45 oldu mac aynı msc degilmis