61 veya 71 var insallah guzel birsey cikar
Hayırlısı bakalım :) ama buradan hiç bi beklentim yoktu 2 günde engellendik zaten. sen başlattın güzel paylaşımı bana ne düşerse sana bırakıyorum ;)Bakalim ne olacak
Son 3 numarayı aldın sen abi
Tenis msçına 1. Seti kazanır dedim deplasman ,, ev sahıbi set kırdı ,,, aldı ilk seti,,150 tl yi basmıştım ,, sağlık olsun,,@gogo abi ne ara kaybettin ya .. sağlık olsun . Insallah son aldigin biletlere odul cikar .
Belki son 3 numaraya çıkar :)Son 3 numarayı aldın sen abi
Umarım sana çıkar abi bizede çıksın tabi zmdkdBelki son 3 numaraya çıkar :)
Bakalım hayırlısı kardeşim bnm 3-5 biletim var,, gönlüm katkıyı çok yapana çıksın diyor,,Umarım sana çıkar abi bizede çıksın tabi zmdkd
Buyuk odul katki yapana ciksinda bizde de 28 bilet var cekim yok hic 3-5 bize de ciksin abiBakalım hayırlısı kardeşim bnm 3-5 biletim var,, gönlüm katkıyı çok yapana çıksın diyor,,
Gönül, kazananın bir kısmını rollinge ve foruma katkıdan yana ama bakalım hayırlısı :)Bakalım hayırlısı kardeşim bnm 3-5 biletim var,, gönlüm katkıyı çok yapana çıksın diyor,,
Kim kazanırsa ,, rolling yapmasada önemli değil, çünkü hepimizin kullanabileceği daha önemli yerleri olabilir,,Gönül, kazananın bir kısmını rollinge ve foruma katkıdan yana ama bakalım hayırlısı :)
Paraya cok ihtiyacım var ama buradakilerin halinden anliyabiliyorum hep birlikte kazanalim amac buKim kazanırsa ,, rolling yapmasada önemli değil, çünkü hepimizin kullanabileceği daha önemli yerleri olabilir,,
Kesinlikle, borç olsun olmasın herkesin ihtiyacı var amaç bir nebzede olsa paylaşabilmek.Paraya cok ihtiyacım var ama buradakilerin halinden anliyabiliyorum hep birlikte kazanalim amac bu
Ulan 1k bilet var 54 bilet ile hayal kurma :)54 biletim var ne cikar sizce
54 biletim var ne cikar sizce