78 bilet kalmış el atalım şuna ya
Kanka ben 10 daha alıcam şu Sports ödül yatıncaBeyler haydi 5er 5er alip bitirelim
Kimsenin alacagi yok bize kaldi ihaleKanka ben 10 daha alıcam şu Sports ödül yatınca
Aynen ödülde bari bize çıksa da gider hiç alakası olmayan birine çıkar 120 bilete çıkmaz kafayı yerim dkdkKimsenin alacagi yok bize kaldi ihale
1 saat once bunu dusunmedim desem yalan olurAynen ödülde bari bize çıksa da gider hiç alakası olmayan birine çıkar 120 bilete çıkmaz kafayı yerim dkdk
Ahaha bende düşünüyorum1 saat once bunu dusunmedim desem yalan olur
Aynisini dusundum bilet aldigini bile unutan youtube cekilisi izlemeyen birine cikar cildiririmAynen ödülde bari bize çıksa da gider hiç alakası olmayan birine çıkar 120 bilete çıkmaz kafayı yerim dkdk
Vakit birlik olma günüdür :ROFLMAO:Aynisini dusundum bilet aldigini bile unutan youtube cekilisi izlemeyen birine cikar cildiririm
Aynen ama sanmıyorum kimse atmaz vegaya :ROFLMAO:Betasustan kazananların bir kısmı el atsa yarina biter
Ben cekebilirsem aticam ya para yok atamadikAynen ama sanmıyorum kimse atmaz vegaya :ROFLMAO:
Alt almak Daha mantıklı defanslar konusucak@umut98 +5.5 handiden magic alınır mi ne diyorsun
Yarın zor bence iki çekiliş aynı gün olmaz diye düşünüyorum5 bilet daha aldım 10 biletim oldu, yarın çekiliş yapılır muhtemelen, herkese bol şanslar
110 bilet var f yüksek yamuk aynı şekil biz daha ne yapalım birazda siz el atın ben öğrenciyim birde ailemle yaşıyorum bu duruma ragmen elimden gelenin fazlasını yaptım :ROFLMAO:Toplam 1000 liralık yatırım kalmış birşey kalmadı