Ne yaziyor merak ettimŞeytanın avukatı geldi az önce ve dediki: etkinlik 1. Sayfada büronun 1. Postunu okuyun etkinlik neden sonlanmıyor belki anlamlandırısınız dedi. Ulaklık bana düştü. Yorum size
Gir bak dostum ben adresi gösterdim mektup orada duruyorNe yaziyor merak ettim
Odeme dedeye yapilmis demis ne var bunda ?Gir bak dostum ben adresi gösterdim mektup orada duruyor
kardeşim yanlış anlamada çok boş yapıyorsun ya adamlar zaten nakıtı geçmiş foruma ama biletler bitmeden isterler mi çekiliş olsun vs 33 bilet çarpı 20 660 lira para yapar ki bunun %25 ini ödüle ayırsalar 155 tl ödül payında eksik çıkar ki bu işler öyle herkesin dediği gibi olmuyor yani bişey ima ediyyorsan ya devamını getir yada burda suçlayıcı ithamlarda bulunma kimse kimseye zorla bılet aldırmıyor zaten yada silah dayayıp bu siteden oyna demıyorGir bak dostum ben adresi gösterdim mektup orada duruyor
özelden dede ile konus dostum o ilgileniyor razor kafasına göre bişey yapamaz malesefSevgili @razor12 eski biletli etkinliklerde forum arkadaşlarının isteği üzerine kişi başı alım arttırıldı hızlı bitsin diye 6 bilet sonradan aldım. Bilet adedim ha 120 ha 126 farketmiyor onuda eklemenizi rica ediyorum ki bir an önce bitsin
Dede parayı kullanıyor şeklinde anladım yorumunu ben ne anlatmak istedim hocam açıkça soylermisinGir bak dostum ben adresi gösterdim mektup orada duruyor
Iletebilir :)özelden dede ile konus dostum o ilgileniyor razor kafasına göre bişey yapamaz malesef
bence senin konusup çözmen daha mantıklı olacaktır sen bılırsın tabıkıIletebilir :)
Umut fakirin etkinligiBugün bitse yarın çekiliş olsa çok güzel olur, 10 bilet var tek umut bu :)
Mobilsen nicke tikla çıkıyorMerak ettigim birşey var 4500 mesajı olan var bu forum kac yıllık acaba
Sevgili @razor12 eski biletli etkinliklerde forum arkadaşlarının isteği üzerine kişi başı alım arttırıldı hızlı bitsin diye 6 bilet sonradan aldım. Bilet adedim ha 120 ha 126 farketmiyor onuda eklemenizi rica ediyorum ki bir an önce bitsin
@razor12 etlinlik başlığına yazmadım çıfıt pazarına dönmesin diye. Emeğine sağlık kardeşim zorlu ve yorucu bir etkinlik oluyor Allah kolaylık versin.