Geçmiş olsun, kadere engel olamıyorsun böyle olacağı varmış ne desek boş bu saatten sonrası için hayırlısı neyse o olsun @FastGhost
Keşke her şey o kadar basit olsa...Kardeş ailen yok mu seni düzene soksunlar 15.000 cok degil
Foruma geldik makara ettik küfür ettik, taşşak yaptık, seviyorum seni kafamı dağıttın sen olmasan veya forum ben çoktan kafama sıkmıştım, gideceği varmış ben herşeyi yaptım olum ekstra ekstrasını yaptım devamı götümü merterde götümü siktirmektiAmk pezevengi sorun ne sorun o zaman? Siddetli gecimsizlik varsa ne uzuluyorsun o zaman olmuyor her zaman olmak zorunda degil bizde kavga ediyoruz yeri geliyor 1hafta konusmuyotuz ama bç orta yol bulunur sen niye hersey bitince söyledin amk icime dert oldu
Dostum haklısın bu safhaya kadar olsa bakarlardi halledecek olsalarKeşke her şey o kadar basit olsa... :)
Senin o gotune ben cakayım amk ayyası özele gelForuma geldik makara ettik küfür ettik, taşşak yaptık, seviyorum seni kafamı dağıttın sen olmasan veya forum ben çoktan kafama sıkmıştım, gideceği varmış ben herşeyi yaptım olum ekstra ekstrasını yaptım devamı götümü merterde götümü siktirmekti
Parayı yaratanın ***** sokayımNe desek boş can sağlığı olsun sen ilk değilsin biliyosun bende aynı durumdayım para denen illet bizi sevmiyor maalesef :(:(:(
Mesele para degil beynine sokum anla lan anla amkParayı yaratanın ***** sokayım
geçmiş olsun kardeşim inşallah tez zamanda bütün sıkıntıların çözülür.Foruma yazıyorum işte, çünkü siz benim ailem gibisiniz. Samimiyetinize inanıyorum. Bugün boşandım. Aylardır içmemin sebebi buydu, 2 yaşında oğlum var. Maddi sıkıntıdan ayrıldık. Elimdeki son 7000 TL yi kumara bastım. 15.000 bulsaydım eğer böyle olmayacaktı. 10 yılım gitti ne için para.. bahsedeceğim şeyler şu para güçtür. Paranız kadar adamsınız bu hayatta maalesef. Fazla uzatmanın olayları deşmenin bi anlamı yok. Hepinizi seviyorum.
Bi laf vardır, ben hiç batan kumarhane sahibi görmedim, ama batan çok kumarbaz gördüm diye.arkadaşlar kumar insanın sadece parasını deği benliğinide alıyor çoğu zaman bende kendimi tanıyamıyorum hadi parasını ****** ettim öyle yada böyle bir şekilde kazanılıyor ama manevi duygular sevdıklerın kaybettıklerın bırdaha kolay kolay kazanılmıyor ilk okul 6. sınıfta bir kızı sevdım yaşım 25 oldu hala onda takılı kaldım uzun bir birliktelüğimiz oldu evlenmek istiyordum cok sevıyordum zor sureclerden geçtım yanımdan oda gitti 2 yıl önce kadar ayrıldık. sebeplerini sorarsanız eğer son raddesıne dogru olayların kendımı cok fazla kaybetmıstım beynımde boğustum sorunlardan oturu ne ona ne kendıme nede bır başkasına 1 dakıka ayıramaz oldum bu illet psikolojık bir rahatsızlık kendımı toparladım ama bu seferde yanımda kımseyı bulamadım aiemden başka. eş dost arkadaş hepsi gitti birer birer menfaat ugruna dostluk arkadaslık kurandan adam degıldır zaten. BEYLER kumar sadece para kaybettirmiyor bizlere aynı zamanda benliğimizide kaybettiriyor uzak durmak lazım. durumuna cok uzuldum ınsallah en kısa surede herşeyı yoluna sokarsın çocukta var birde hepten zor kendıme uzulurdum daha zor hayatlar varmış şnsan her halıne sukretmeli kendıne guvenırsen ustesınden gelecegıne ınanıyorum @FastGhost sen iyi bir insansın özüne geri donersen herşeyi başaracagını dusunuyorum alah yardımcın olsun
Senden kötü durumdayım sen anla :(Ne desek boş can sağlığı olsun sen ilk değilsin biliyosun bende aynı durumdayım para denen illet bizi sevmiyor maalesef :(:(:(
İçmek anlık rahatlatıyor, bir nevi anastezi, morfin.. kafan 5 saat güzelse, 5 saat unutuyorsun 5 saat sonra bütün dertler kafands birikiyorAbi bak benim büyüğümsün hani akıl vermek ne kadar doğru bilmem ama sen Allah’a 1 adım yaklaşsan allah sana 1000 adım yaklaşır. Hayatını düzene sok o para da rızık da bir yerden gelir. Önce bir iş bul abi sonra hesap kitap yap borcu ödemek için. Sonra ara karını yazıktır çocuk var arada. Her şeyi geç ama çocuğun için savaş. Biz yıkık dökük bir evden parça ekmeklerle beslenerek büyüdük. Benim babam defalarca iflas etti. Ama şimdi dükkanlar var 3+1 evimiz var arabamız var babam zamanında pes etseydi şimdi bunlar olur muydu? İçmek çözüm değil abi...
Bok ic kırma kolu ********İçmek anlık rahatlatıyor, bir nevi anastezi, morfin.. kafan 5 saat güzelse, 5 saat unutuyorsun 5 saat sonra bütün dertler kafands birikiyor