UPPERCUT
Onaylı
- 2 Şub 2020
- 16,342
- 11,018
Bu sürpriz değil ya dört haneli oran bilmek istiyorum 7 lirayaupperrr helal be dostum sana sonunda
Bu sürpriz değil ya dört haneli oran bilmek istiyorum 7 lirayaupperrr helal be dostum sana sonunda
tabi fantezi dünyamız çok genişBu sürpriz değil ya dört haneli oran bilmek istiyorum 7 liraya
uper yapar ? . .tabi fantezi dünyamız çok geniş
bi ara kayboluyo sonra bi bomba patlatip geliyor :)uper yapar ? . .
adam konstare olamiyomus o yuzden yok forumdabi ara kayboluyo sonra bi bomba patlatip geliyor :)
ne zaman bayi kuponu gelirse peri masali bitmistir bunu bil ?bi ara kayboluyo sonra bi bomba patlatip geliyor :)
ahahaha aynen :) arada bir geliyor 3 tl lik atıyorne zaman bayi kuponu gelirse peri masali bitmistir bunu bil ?
ama simdi degil.simdi kuponlar en az 500 :) epey rolde yapti ama olmadiahahaha aynen :) arada bir geliyor 3 tl lik atıyor
Dayı umudunuz her zaman olsun umutsuz olunca yaşam biterahahaha aynen :) arada bir geliyor 3 tl lik atıyor
geceye gene patlatır bi kuponama simdi degil.simdi kuponlar en az 500 :) epey rolde yapti ama olmadi
Faydamız olsun istiyorum abi. .ama simdi degil.simdi kuponlar en az 500 :) epey rolde yapti ama olmadi
zaten o umut yaşatıyor biziDayı umudunuz her zaman olsun umutsuz olunca yaşam biter
Hayatın kuralı bu yeğen. . .zaten o umut yaşatıyor bizi
Upper Karaeski misin be :)Hayatın kuralı bu yeğen. . .
Bir sen kadar olmasa da . .Upper Karaeski misin be :)
As neye geç kaldın reis ,SA geç kaldım sanırım :)
hahahah adam otomatığe bağlamıs alahım yaAs neye geç kaldın reis ,