- 25 Ocak 2019
- 5,960
- 3,397
karantinada olunca mecburen is gucte yok dersten sonra takiliyoruz iste.Hocam senin hiç canlı dersin neyim yok mu ya :)
karantinada olunca mecburen is gucte yok dersten sonra takiliyoruz iste.Hocam senin hiç canlı dersin neyim yok mu ya :)
Örtmenim böğün canlı ders var mı :) Bazi öğretmenlere filyasyon görevi çıkıyormuş dikkat edesinVar kardesim haftada 18 saat.Ogleden sonra 2.30 gibi bosa cikiyorum :)
Cikarsa da yapariz ama vericeklerini sanmiyorum kardesim.Örtmenim böğün canlı ders var mı :) Bazi öğretmenlere filyasyon görevi çıkıyormuş dikkat edesin
Kimse takip etmedi kazanan da olmadıBu gelirse takip eden bir kişiye 20 verelim Ekli dosyayı görüntüle 69672
ooo geldi mi tebrikler uperimKimse takip etmedi kazanan da olmadı Ekli dosyayı görüntüle 69691
Ula upper seri para gönder sözün vardıKimse takip etmedi kazanan da olmadı Ekli dosyayı görüntüle 69691
Sağol abi freebet almıştım bı yerden o geldi Sabah vercem çekimi gece çekim yokmuşooo geldi mi tebrikler uperim
Sağda solda sürtecegeni kuponu takip edeyim knkaUla upper seri para gönder sözün vardı
@BeşiktaşJK ı anlarım da kuponu görmemiştir abi @efray4848 ya sen kuponu görmene rağmen takip etmedim sana ne demeliooo geldi mi tebrikler uperim
@UPPERCUT valla sen bile takip etmeyince ben yatti sandim@BeşiktaşJK ı anlarım da kuponu görmemiştir abi @efray4848 ya sen kuponu görmene rağmen takip etmedim sana ne demeli
Anla tabi beni sabah bul beni knk@BeşiktaşJK ı anlarım da kuponu görmemiştir abi @efray4848 ya sen kuponu görmene rağmen takip etmedim sana ne demeli
@BeşiktaşJK upper kankana vermeni bekliyorum 20 tlyiAnla tabi beni sabah bul beni knk
Bakalım zor gibi upperden zor para cıkıyor ama@BeşiktaşJK upper kankana vermeni bekliyorum 20 tlyi
Bana mutluluğun resmini çiz Abidin. Abi takip yazmışız oraya sokakta bulmuyoruz biz parayı iki saat analiz yapıyoruz bir zahmet sinerji de verilsin. Öyle beleşe kimse bana para vermedi şu ana kadar defalarca sinerji yaptım kendimi yirtttim gol gelmesi için farklı totemler uyguladım gol gelmemesi için 90 dakika put gibi oturdum totemledim abi totemledimmm. Biz buraya tırnağımızla kazıya kazıya geldik öyle takip etmeden bana 20 salla 10 salla demedim. Sinerji in kralını yaptık. İki telefon değiştim ben klavyesi bozuldu sinerji yapmaktan ama hiç bir zaman yılmadım gittim en yenisini aldım sinerjimi kesmedim sevdikleriniz kazansın diye@BeşiktaşJK upper kankana vermeni bekliyorum 20 tlyi
Valla adam takip etmeyene zirnik yok diyor ?Ben ne dedim sana @efray4848
Çok güzel özetledin abim diline kuvvetValla adam takip etmeyene zirnik yok diyor ?
Okurken yaşamak önemli olan demiO nasıl bir betimleme : )