Abi valla şimdi sarıldım sana o gönderiye normal like atılır mı kalpli göz istiyorumooo uperim gene kazanmissin tebrikler
sansin bolken degerlendir bir gitti mi bir daha zor geliyor vallaAbi valla şimdi sarıldım sana o gönderiye normal like atılır mı kalpli göz istiyorum
Hızlı giden atın boku seyrek düşermişsansin bolken degerlendir bir gitti mi bir daha zor geliyor valla
hizli gitmeden agir agir yap sende.kasa basma o zamanHızlı giden atın boku seyrek düşermiş
Bu atasözünü benimsemek istiyorum abi ?
Aynen öyle gidecem abim yoksa olmuyorhizli gitmeden agir agir yap sende.kasa basma o zaman
o bana yolladi sen bana paparani ozelden yaz@efray4848 reis paparanı bana at @UPPERCUT atınca yollayım hemen
tamamdır attım sana mesaj .o bana yolladi sen bana paparani ozelden yaz
Bol şans diliyorum takipteyim gençlerödemem geldi teşekkür ederim @UPPERCUT ve @efray4848 şansınız bol olsun
o bir star , o bir kurt , o geliyor yaşlı kurt yaşlı kat aparkattttEkli dosyayı görüntüle 88078 Ekli dosyayı görüntüle 88079 Ekli dosyayı görüntüle 88080 Ekli dosyayı görüntüle 88081 Ekli dosyayı görüntüle 88082 Ekli dosyayı görüntüle 88085
62 oldu 1262 bu aralar şans benden yana sanırım. :)