13-20 de çeyrek olarak mi tercih ettin yoksa normal mac sonuna kadar mı hocamtamam sağol
13-20 de çeyrek olarak mi tercih ettin yoksa normal mac sonuna kadar mı hocamtamam sağol
yattı derken kuponu yorumlamadım kardeştamam sağol
Kenya mavi yok hiçbi yerde nasıl yattı arkadaş yanlış baktı sanırımtamam sağol
ben avustralyaya baktıydım 6.5 olanKenya mavi yok hiçbi yerde nasıl yattı arkadaş yanlış baktı sanırım
Yanlış bakmışsın zaten canada önde yani yenilmiyor ki kaybetsinben avustralyaya baktıydım 6.5 olan
basketbol bu daha 3 periyot var :) belli olmuyorYanlış bakmışsın zaten canada önde yani yenilmiyor ki kaybetsin
İns gelir ilk maclar önemli suan iyi gidiyorkanada güzel başladı abi bakalım. Şu kuponu alırsak ilaç gibi gelir
HANDIKAPİ, pek anlayamadm sımdı cozdum Dediginden.Yanlış bakmışsın zaten canada önde yani yenilmiyor ki kaybetsin
Kazandı demiyorum zaten başkan ama şuan önde onu anlatmak istedim :ROFLMAO:basketbol bu daha 3 periyot var :) belli olmuyor
Var ama oradada yok . Bu arada Sofascore güncel giriş adresi sofascore1.com@LeadeRJacK bu arada sofascore uygulaması varsa telefonunda orda var galiba kenya maci ben tel degistirdigim için indirmedim
Gecikmesi başlıyor bet365 e geldiVar ama oradada yok . Bu arada Sofascore güncel giriş adresi sofascore1.com
gelmesi dilegiyle içim rahat, gelmesini isterim sahsenaltılıda gülmüyoruz iddaada gülelim bari :)
Ne olacak bu altılının hali cesur abi 1 haftada 500 soktuPorto rikoda iyi basladi
Bide onu cikardin basimiza ne guzel iyi kotu basketlerden kaldiriyodun :) ne isin var beygirlerle :)Ne olacak bu altılının hali cesur abi 1 haftada 500 soktu
valla yav ama bir kere tutturmadan rahat etmeyecem :) Toteme devam buradaBide onu cikardin basimiza ne guzel iyi kotu basketlerden kaldiriyodun :) ne isin var beygirlerle :)