Su gs yenilir fark yer diyenler ilk macta psg nin zor bela kazandigini unutuyor herhalde takim kotu olabilir ama psg macinada inanarak cikicaklardir fatih terim bu mac pun alamazsa artik istifasinids vermeli eger oyle bi durum yasanirsa
Maç önü açıklamalarını dinlersen Fatih terim zaten maçı verdiğini anlarsın umutları yok hiç 11 kişi defans yapıp fark yememek için uğraşacaklar futbolu belliSu gs yenilir fark yer diyenler ilk macta psg nin zor bela kazandigini unutuyor herhalde takim kotu olabilir ama psg macinada inanarak cikicaklardir fatih terim bu mac pun alamazsa artik istifasinids vermeli eger oyle bi durum yasanirsa
aq fatıh terımın her dedıgıne bakarsanız oho adam en kötu senaryoyu yazmıs ısteMaç önü açıklamalarını dinlersen Fatih terim zaten maçı verdiğini anlarsın umutları yok hiç 11 kişi defans yapıp fark yememek için uğraşacaklar futbolu belli
Acele etme maça var daha :)Su gs yenilir fark yer diyenler ilk macta psg nin zor bela kazandigini unutuyor herhalde takim kotu olabilir ama psg macinada inanarak cikicaklardir fatih terim bu mac pun alamazsa artik istifasinids vermeli eger oyle bi durum yasanirsa
tebriklerSağolsun yanıltmadı gs.
Ekli dosyayı görüntüle 38702
TebriklerSağolsun yanıltmadı gs.
Ekli dosyayı görüntüle 38702
Psg maca rahat cikiyor yedek cikarlar kasmazlar ligde puan farkini acarlar lige odaklanirlar bu saatden sonra
Buraya da bırakmasam olmaz su resmiSu gs yenilir fark yer diyenler ilk macta psg nin zor bela kazandigini unutuyor herhalde takim kotu olabilir ama psg macinada inanarak cikicaklardir fatih terim bu mac pun alamazsa artik istifasinids vermeli eger oyle bi durum yasanirsa
Abi istiyosunki ban yiyim ben :ROFLMAO: yekin ediyorum kuur etmemek icin zor tutuyorum kendimi bak cok pis sovecem ahahaha:ROFLMAO:Buraya da bırakmasam olmaz su resmi
Bam bam dedigin nedir ki be gulum biz bam İcin zamanında adminin kapısında yatmısız :)Abi istiyosunki ban yiyim ben :ROFLMAO: yekin ediyorum kuur etmemek icin zor tutuyorum kendimi bak cok pis sovecem ahahaha:ROFLMAO:
Ahaha bak dedeyi ararun forum elden gidiyeah real 6 atiye ahh psg geliyeah 5 atiye ahhh :ROFLMAO:Bam bam dedigin nedir ki be gulum biz bam İcin zamanında adminin kapısında yatmısız :)