Afiyet olsunBugün sigaranın artışına içiyoruz . :)
Ekli dosyayı görüntüle 22762
Bendede o var mentol süz içemiyom ne yapıcaz ne edşcez 16 TL kent swıtche verememŞimdilik iki çözüm var ya mentollü filtre alıp kendimiz saracağız tütünü ya da elektronik sigaraya geçip mentollü likit alacağız. Bu hafta mentollü filtre alıp bir deneme yapacağım haber veririm marlboro toucha göre arasındaki farkı ;)
Usta içkide pahalı artık aman ziyan etme dikkat et.Bugün sigaranın artışına içiyoruz . :)
Kalıcı çözümler lazım calboro diye bişey duydum çok kaliteli 5 liraymis paketi
altta bahsettiğim şey kardeş 1 yıla yakındır kullanıyorumKalıcı çözümler lazım calboro diye bişey duydum çok kaliteli 5 liraymis paketi
Cogu kisi dertli oldugu icin iciyor benimde oluyor fakat icsemde caresi olmayacagini dusunuyorum. Ve okadar gereksiz bisey ki diyorum. Aman allah korusun :)Bugün sigaranın artışına içiyoruz . :)
Iste sert oluyor tutun olayı ben marlboro Touch blue içiyorum. Onun ayarında bişeyler olmaliValla beyler doldurma tütün içiyorum paketi 4 lira ilk 1 hafta alışması zor geliyor ama alıştıktan sonra içimi güzelleşiyor kaldı ki ben kendim doldurmuyorum kendim doldursam daha güzel olur daha kaliteli tütün kullanırım bi aleti var 1 2 denemeden sonra ustalasiyorsun doldururken hem çok da içirmiyor yarıya geldi mi doyuruyor söndürsen atsan zoruna gitmiyor kesinlikle tavsiye ederim
Çok kötü kokuyor yaaltta bahsettiğim şey kardeş 1 yıla yakındır kullanıyorum
Tabi birde bu sıkıntısı var.Çok kötü kokuyor ya
Ben de touch içerdim muratti blue'ye dönüyorum şimdi 15 eIste sert oluyor tutun olayı ben marlboro Touch blue içiyorum. Onun ayarında bişeyler olmali
zibil gibi kokuyor o ayrı ama ben evde kullanıyorum başkan dışarda mümkün olduğunca hazır sigaraÇok kötü kokuyor ya
Winston slender daha yakın touch blueya bende ona mi donsem bilemedim 15 lirada çok para o sigaralaraBen de touch içerdim muratti blue'ye dönüyorum şimdi 15 e
Yapacak bişey yok valla 15 yine koymaz banaWinston slender daha yakın touch blueya bende ona mi donsem bilemedim 15 lirada çok para o sigaralara
Hakikaten koyuyo ya, 2 günde 3 paket gidiyor benim de net.. bu fiyatlarla olmayacak böyle :/günde 2paket sigara içen birisi olarak söylüyorum 34tl koyuyo verirken tavsiye lazım banada