pahalı dediğin nekadar kilosu 150 tl den fazla değildir herhalde. 20 dal sigara 17 tl olmuş. Bende mentollü için çözüm arıyorum fikri olan varsa yazsınadıyamanlıyım tütünün başkenti burası kaliteli tütün içmekle parlament içmek arasında hiçbir fark yok çok pahalı tütün fiyatları da
Abi mentole bulursan çözüm bana da çıtlat sana zahmet. Boku çıktı artık.pahalı dediğin nekadar kilosu 150 tl den fazla değildir herhalde. 20 dal sigara 17 tl olmuş. Bende mentollü için çözüm arıyorum fikri olan varsa yazsın
Gurcistandan sigara getirmek :) harbi tütünden başka çözüm kalmadi .pahalı dediğin nekadar kilosu 150 tl den fazla değildir herhalde. 20 dal sigara 17 tl olmuş. Bende mentollü için çözüm arıyorum fikri olan varsa yazsın
Şimdilik iki çözüm var ya mentollü filtre alıp kendimiz saracağız tütünü ya da elektronik sigaraya geçip mentollü likit alacağız. Bu hafta mentollü filtre alıp bir deneme yapacağım haber veririm marlboro toucha göre arasındaki farkı ;)Abi mentole bulursan çözüm bana da çıtlat sana zahmet. Boku çıktı artık.
Kira verir gibi amk yaOlumlu yonden bakıp kendimi motive ediyorum günde 2 paket 18.5x2 37 TL günlük aylık 1110 TL ben olmasam devlet çöker mantığıyla devam :)
Yapicak birşey yok ÖTV olmasa memleketin durumu vahim :)Kira verir gibi amk ya
Valla orada 5 tlye içtiğim biraya burada 14 vermek koyuyor@barish ukrayna
kaçak sigara işi riskli reisKıbrıs'ta asker tanıdığı olan varsa onla işbirliği yapsın aylık 1 karton istihkaklari var 20 25 liraya 1 karton parliament 1000 kişilik tumende 100 tane sigara içmeyen bağlayın normal fiyatın iki katına alsanız bile yeter :) sadece bı fikir
Kaçak değil sigara Türkiye'ye sokuluyor Kıbrıs'ta askerlik yaptık terhiste 15 karton getirdim :)))kaçak sigara işi riskli reis