oha şaka gibi 2 iptal var alt almayı dusundum konya gibi kı ltakıma 2 gol attı bi işle rdönüyor ama neyse cozemedım valla
valla bende bugün şans var herahdle konyanın uzun zamandr 2 attıgı maçı hatırlamıyorum bide ilk yarıdanoha şaka gibi 2 iptal var alt almayı dusundum konya gibi kı ltakıma 2 gol attı bi işle rdönüyor ama neyse cozemedım valla
Sanirim, öyle oldu gibi trabzon yensede 150 tl alıyorum problem yokda cirobettekinden. ya danimarka lıgı kg aldım gol yokvalla bende bugün şans var herahdle konyanın uzun zamandr 2 attıgı maçı hatırlamıyorum bide ilk yarıdan
bugün bi bana yaramışSanirim, öyle oldu gibi trabzon yensede 150 tl alıyorum problem yokda cirobettekinden. ya danimarka lıgı kg aldım gol yok
elfs kg gene yok anlamadım gitti 0-0 2 side: D
tebrikler dostumEkli dosyayı görüntüle 16810 Ekli dosyayı görüntüle 16811 Ekli dosyayı görüntüle 16812
Kuponda gördükten sonra izlemeye başladım . 3.kupon 3.won teşekkürler sayın tipster @barish
Tebrik ederim dostum bol şans@barish tipsterim bende elimdeki nakiti salladim sayende 3 katina katladik . Misli fazla degildi ama olsun . Emeğine sağlık