Bol şans başkanGelirse Takip Eden Arkadaşlardan 5 Kişiye 20 şer Tl Şan Parası . Bol Şanslar ..
Ekli dosyayı görüntüle 40218
Bol şans başkanGelirse Takip Eden Arkadaşlardan 5 Kişiye 20 şer Tl Şan Parası . Bol Şanslar ..
Ekli dosyayı görüntüle 40218
Ben yorum yapmaya tirsar oldum iyiki mac bitmeden etkinlik kazandik adamlar 2 dakikada fark yedi yatti kupon nerde eski sinerjim :)Çay sigara molası enerjiyi toplayıp dönün beyler :) :) :)
Senle alakasi yok ruslarda khimki kadar mal takim yok 6.9 orani vardi kubanin valla para yok yoksa basardim kaybedecegi cok acik belliydi khimkininBen yorum yapmaya tirsar oldum iyiki mac bitmeden etkinlik kazandik adamlar 2 dakikada fark yedi yatti kupon nerde eski sinerjim :)
yattımı la burakın kuponu cesur ??*Ben yorum yapmaya tirsar oldum iyiki mac bitmeden etkinlik kazandik adamlar 2 dakikada fark yedi yatti kupon nerde eski sinerjim :)
cikti yusuf girdi yerineSturidge atar az sonra
Yatti abi 2 dk kala 8 farkla ondeydi 5 farkla yenildi bisey anlamadik tek anladigim sansima bipppp :)yattımı la burakın kuponu cesur ??*
hadi ya bu kesin geldi hayırlı olsun vs gibi maç bitmeden konuşanlar uyuz oluyorum mk hangi maçın garantisi var ???Yatti abi 2 dk kala 8 farkla ondeydi 5 farkla yenildi bisey anlamadik tek anladigim sansima bipppp :)
Aynen abi dun nba tahmin liginde takimin birine verdim 30 fark ondeydi son maci kaybetti dedigin gibi garantisi yok duduk calana kadar geldi gozuyle bakilmamalihadi ya bu kesin geldi hayırlı olsun vs gibi maç bitmeden konuşanlar uyuz oluyorum mk hangi maçın garantisi var ???