Merih demiral senin adamın çizgiden çıkardı topuDonuma kadar aldı serefsizler donsuz ise gidiyorum elim hep fermuarda olurda acık kalırsa malımız orta da gozukmesin diye
Merih demiral senin adamın çizgiden çıkardı topuDonuma kadar aldı serefsizler donsuz ise gidiyorum elim hep fermuarda olurda acık kalırsa malımız orta da gozukmesin diye
Alt verdigim Macı izlemem o yuzden burdan takip ediyorum :)Merih demiral senin adamın çizgiden çıkardı topu
sevinç güzelde futbol 0 şu stadta izlandayı yenemiyorsak oturur ağlarım benMaç sonucu sevinci cok guzel ızlemeyen cok sey kacırır.
Çıkan kadroya gore bence skor normal dıye düşünüyorum . Beraberlık ıcın cıkılan bı kadroydu . İşlerini yaptılar tertemızsevinç güzelde futbol 0 şu stadta izlandayı yenemiyorsak oturur ağlarım ben
Ben de tam tersi abi üst verdiğim maçı izlemiyorum :) taraf ya da alt bahsi alırsam izliyorum ama ne hikmetse izledigim tüm maçlar üst oluyor :ROFLMAO:Alt verdigim Macı izlemem o yuzden burdan takip ediyorum :)
imPARAtoru samara alıştıran adam gibi adamMilli takımın başarısının gizli kahramanı bu adam
@emana22 @Insomnia @maxaljin
Ekli dosyayı görüntüle 35460
Gördüğüm yerde yine dövücemimPARAtoru samara alıştıran adam gibi adam