Hocam zarar etmedi mi adamlar?Yalnız matbet fena para kaldırdı strateji güzel :)
Adamlar bildiğin nakavt durumunda bilmiyorum max kac tl oynattılar. eger elli, yüz tl ise bilmem ama yuksek limiti varsa ciddi zarar. Ha reklam dersin, ona bir şey demem bak ben bile yazıyorum adamların başlığınaYalnız matbet fena para kaldırdı strateji güzel :)
Bi okadar yatirim aldılar , site reklamı da yapmis oldular burdan kazancli çıkan site oldu bence de . 50tl atip 10tl oynandı nerdeyse herkes diğer bakiye ne oldugu meçhul , birde ordan bakmak lazımHocam zarar etmedi mi adamlar?
Adamlar bildiğin nakavt durumunda bilmiyorum max kac tl oynattılar. eger elli, yüz tl ise bilmem ama yuksek limiti varsa ciddi zarar. Ha reklam dersin, ona bir şey demem bak ben bile yazıyorum adamların başlığına
10 tl max başkanAdamlar bildiğin nakavt durumunda bilmiyorum max kac tl oynattılar. eger elli, yüz tl ise bilmem ama yuksek limiti varsa ciddi zarar. Ha reklam dersin, ona bir şey demem bak ben bile yazıyorum adamların başlığına
Değilde ben papara ile yatırım yapacaktım günceleme vardı ben ona yanıyorum şansımız yok :) @DedeAdamlar bildiğin nakavt durumunda bilmiyorum max kac tl oynattılar. eger elli, yüz tl ise bilmem ama yuksek limiti varsa ciddi zarar. Ha reklam dersin, ona bir şey demem bak ben bile yazıyorum adamların başlığına
Taktir ettim marketing 10 numara iş yapmış 10 tl max limit ile Şu an sanırım yapılan reklam o 10 tl max limiti unutturur. Strateji çok iyi. Max 10 tl limit stratejisini düşünmeyen siteler muhtemelen bakıyordur aval aval biz neden düsünmedik diye, tabi foruma değil genelden bahsediyorum.Limit 10 tl @Dede
Allah bilir istiyordun Türkiye gol yesinBaşka biyerde gölün dakikasını atan oyuncuyu bildim ama skor tutmuyck atamaz Arnavutluk
Taktir ettim marketing 10 numara iş yapmış 10 tl max limit ile Şu an sanırım yapılan reklam o 10 tl max limiti unutturur. Strateji çok iyi. Max 10 tl limit stratejisini düşünmeyen siteler muhtemelen bakıyordur aval aval biz neden düsünmedik diye, tabi foruma değil genelden bahsediyorum.
Aynen öyleŞimdi geldik sıra çekime
en zor kisma geldik şimdi bize kutsal bakire lazım kurban içinAynen öyle
Öyle dede cok mantikli hareket .Taktir ettim marketing 10 numara iş yapmış 10 tl max limit ile Şu an sanırım yapılan reklam o 10 tl max limiti unutturur. Strateji çok iyi. Max 10 tl limit stratejisini düşünmeyen siteler muhtemelen bakıyordur aval aval biz neden düsünmedik diye, tabi foruma değil genelden bahsediyorum.