Aynı sana benziyo telinde :) sil yeniden yükle zormu bu kadarWhatsapp arızalı giremiyorum yazdıklarını görüyorum sadece
Aynı sana benziyo telinde :) sil yeniden yükle zormu bu kadarWhatsapp arızalı giremiyorum yazdıklarını görüyorum sadece
Boşver canım sıkkınAynı sana benziyo telinde :) sil yeniden yükle zormu bu kadar
EL PATRON'u gaza getirme yarın 5 k basarsa en çok ben üzülürümhaahajahaj patrona dedim biri 250k basmış diye 20 lira verdi atmeye gönderiyor nesineden vuracak herhalde gaza geldi bilirsinnn @barish
5k/200=25 basış. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:EL PATRON'u gaza getirme yarın 5 k basarsa en çok ben üzülürüm
-25 basış oldu la büyük hilmi bunu sevdi5k/200=25 basış. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Büyük ihtimal kaçan penaltıdan sonra oturuyorsa oturduğu ayaktaysa duvar kendiliğinden girmiştir vatandaşa. :ROFLMAO:-25 basış oldu la büyük hilmi bunu sevdi
1-1 olmuş bile girdiyse çok geç amaBüyük ihtimal kaçan penaltıdan sonra oturuyorsa oturduğu ayaktaysa duvar kendiliğinden girmiştir vatandaşa. :ROFLMAO:
Bahigo twiiter yarışma vardı. TS kazanır dedim, hadi beybiler.1-1 olmuş bile girdiyse çok geç ama
Zamanında göremedik .. :ROFLMAO:Bahigo twiiter yarışma vardı. TS kazanır dedim, hadi beybiler.
Bahigo diyorsun :) unutmuşum onu dostum@Nobleblood3568 TS kazanırsa bizim 200 TL'ler geliyor. 32 kişi TS kazanır demiş.