- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
Aynen nefes nefese kaldık :)Ben sevincimi önce burada sonra içimde yaşıyorum dayıcım sende tam tersi :)
Aynen nefes nefese kaldık :)Ben sevincimi önce burada sonra içimde yaşıyorum dayıcım sende tam tersi :)
Çok iyi oyuncu ama bazen tam öküzleri oynuyo :)Nwakaeme'ye bayılıyorum ya
Sen n canın sagolsun ama 2010 2011 muhabbetine girmeyelim yeter :)Emrah şimdi , bizim sloganımızı kullanmayın der ‘ Herkes bir gün Trabzonsporlu olucak ‘ yazdımya ;) :)
valla geçen hafta kazandık bu hafta verdik bu işe bi son vermek lazım :)Bol sans tiptırım @barish ins olacaktır son donemde buyuk sansızlık lar hep bizi buldu bugun o gun degil ben izlemeye gectim sıra sende ins :)
İns ins :)valla geçen hafta kazandık bu hafta verdik bu işe bi son vermek lazım :)
Ya müze şampiyonluk kupaları ile dolu :) Türkiye kupaları, Barış kupası ,, 2010-11 ‘e gerek yok zaten :)Sen n canın sagolsun ama 2010 2011 muhabbetine girmeyelim yeter :)
Nwakeme iyi topcu dediniz de aklıma Bi Polonya lı vardı Ts de o geldi dayım sen iyi bilirsin Allah askına onun yanında bunların esamesi okunur mu symek di lakabı jimkowiak diye okunuyordu yazılısını unuttum :)Ya müze şampiyonluk kupaları ile dolu :) Türkiye kupaları, Barış kupası ,, 2010-11 ‘e gerek yok zaten :)
2. Gole sevinemedim senin yüzünden :)Nwakeme iyi topcu dediniz de aklıma Bi Polonya lı vardı Ts de o geldi dayım sen iyi bilirsin Allah askına onun yanında bunların esamesi okunur mu symek di lakabı jimkowiak diye okunuyordu yazılısını unuttum :)
Ben Ts gollerinin Hic birine seviniyorum biis olmaz eskiden aldulkadir İcin tsyi destekliyordum sakatlandı artık anlamsız geliyor sizin maclar Bana:) hasta oluyorum su cocuga ya2. Gole sevinemedim senin yüzünden :)