- 3 Eyl 2018
- 3,113
- 1,490
Ajax oynatmiyor suan da cok iyi oynuyorlarsöylesene pochettino hoca takım niye oynamıyor.
Ajax oynatmiyor suan da cok iyi oynuyorlarsöylesene pochettino hoca takım niye oynamıyor.
Aynen sorma aq birde ise geldim ben sabah olmaz bana simdi :) 45 temi ne bi ara oranlar gitti tot korner kullanırken heycan yaptım ama. iy 0 olsaydi birde 400tl gelcekti baska yerden oda gitti.İkimizede yar olmadı @gefonax 2/0 olur bu
Sağlık olsun freebeti houstona basmayı düşünüyorum değerlendir basketle aran varsa handikap olarakAynen sorma aq birde ise geldim ben sabah olmaz bana simdi :) 45 temi ne bi ara oranlar gitti tot korner kullanırken heycan yaptım ama. iy 0 olsaydi birde 400tl gelcekti baska yerden oda gitti.
Basketle aram yok ama freebet olarak biliyosun oran yetermi kac ki oran?Sağlık olsun freebeti houstona basmayı düşünüyorum değerlendir basketle aran varsa handikap olarak
Aynen handikapa göre değişir bi bakarım az sonra ne zaman geçecek bilgşn varmı freebetBasketle aram yok ama freebet olarak biliyosun oran yetermi kac ki oran?
Hic bilmiyorum ki kupon sonuclaninca gecer galiba sorsana canliyaAynen handikapa göre değişir bi bakarım az sonra ne zaman geçecek bilgşn varmı freebet
Hadi yayarın sabah geçecekmiş maaleesef