Geçmiş olsun abi hayırdırben bugün kupon yapamadım kardeşim hastahane işlerim vardı yarın öbürgün inşallah bakalım sen istedin biz geldik :) içimizden geçeni yazdık oldu
Geçmiş olsun abi hayırdırben bugün kupon yapamadım kardeşim hastahane işlerim vardı yarın öbürgün inşallah bakalım sen istedin biz geldik :) içimizden geçeni yazdık oldu
kardeş adam ödemelerim var diyor ısrar etmene gerek yok kaznırda kar a geçerse yapar şans için güzellikyani o kadar totem yaptık işçilik alsaydık bari el emeği
Ne oldu anlamadım bu aralar birde bu moda oldu kaybederken kimse yok kazanınca isteyenler çoğaldıAga zorla yaptırmadım ki bir tek sen totem yapmadın zaten veya en başta vericem diye birşey demedim
kayınvalide rahatsızdı 1 haftadır bugün çıkardık hastaneden maymuna döndüm valla ev hastane ev hastaneGeçmiş olsun abi hayırdır
olmaz ağa el emeğine bi şey almıyakta malzeme parasını isterik yani o gedar adam topla bağır çağır totem yap millete baklava yedir bi ateş olmasın bu nedir ya düğüne gitsek havaya ateş ederlerdi sen kuru sıkı bile sıkmıyon o zaman kuponu niye paylaşıyon inek milletide galeyana getiriyon meblağıda gizlemiş köy kurnazı seniAga zorla yaptırmadım ki bir tek sen totem yapmadın zaten veya en başta vericem diye birşey demedim
Geçmiş olsun Allah acil şifa versinkayınvalide rahatsızdı 1 haftadır bugün çıkardık hastaneden maymuna döndüm valla ev hastane ev hastane
Valla öyke ya eskiden dağıtıyordum zaten şuan ödemem var kara geçince dağıtırım ama böyle şeyler heves bırakmıyoNe oldu anlamadım bu aralar birde bu moda oldu kaybederken kimse yok kazanınca isteyenler çoğaldı
@Bavarian usta el atar mısın sana zahmet.olmaz ağa el emeğine bi şey almıyakta malzeme parasını isterik yani o gedar adam topla bağır çağır totem yap millete baklava yedir bi ateş olmasın bu nedir ya düğüne gitsek havaya ateş ederlerdi sen kuru sıkı bile sıkmıyon o zaman kuponu niye paylaşıyon inek milletide galeyana getiriyon meblağıda gizlemiş köy kurnazı seni
geçmiş olsun allah şifa versinkayınvalide rahatsızdı 1 haftadır bugün çıkardık hastaneden maymuna döndüm valla ev hastane ev hastane
Birader baya boş yaptın ti ye almıcam seni modlar ilgilenirolmaz ağa el emeğine bi şey almıyakta malzeme parasını isterik yani o gedar adam topla bağır çağır totem yap millete baklava yedir bi ateş olmasın bu nedir ya düğüne gitsek havaya ateş ederlerdi sen kuru sıkı bile sıkmıyon o zaman kuponu niye paylaşıyon inek milletide galeyana getiriyon meblağıda gizlemiş köy kurnazı seni
amin sağol kardeşimgeçmiş olsun allah şifa versin
sağol kardeşim cümlemizeGeçmiş olsun Allah acil şifa versin