aynen lanet olası brezılya oldumu 5 tane olmayınca 1 tane goremıyorsunO zaten öyle de mls de öyle bir şey ki gol olunca 3.5 üst 4.5 ust geliyor olmayınca hiç oluyor şaka gibi bir lig brezilya da benzer bi lige lanet olsun ikisine de
aynen lanet olası brezılya oldumu 5 tane olmayınca 1 tane goremıyorsunO zaten öyle de mls de öyle bir şey ki gol olunca 3.5 üst 4.5 ust geliyor olmayınca hiç oluyor şaka gibi bir lig brezilya da benzer bi lige lanet olsun ikisine de
Kardeşim akıl , kurgu verdiği toplumsal ve siyasi Mesajlar muhteşem :)@Gogo dayı başladım bu lacasa de papel e 2. sezon 3. bolum e geçtim bi bitmedi soygun ama bır bınada yasanabılecek olaylar zeka mantık olay dongusu duygular ve olay örtüsü filmi akıcı hale getırıyor sıkılmak usanmak veya bıkmak gelmıyor fılme bağlıyor aslında bu örgü ve detaylar
aynen öyle abi bakalım daha 2. ve 3 . sezon var önumde cok sey daha gorebılırım berlin e bir yandan gıcık olsamda bır yandan ilgi de duyuyor ınsan kafasında kurdugu olaylar seri katil tarzı bişey adam manyak hosuma gıtmıyor degıl rıo çok cocuk daha tokyo eşittir son dakıka yatan kuponlar hep bır bela :9Kardeşim akıl , kurgu verdiği toplumsal ve siyasi Mesajlar muhteşem :)
Filmin efsanesi Berlindir,, Berlin direniştir kardeşim :)aynen öyle abi bakalım daha 2. ve 3 . sezon var önumde cok sey daha gorebılırım berlin e bir yandan gıcık olsamda bır yandan ilgi de duyuyor ınsan kafasında kurdugu olaylar seri katil tarzı bişey adam manyak hosuma gıtmıyor degıl rıo çok cocuk daha tokyo eşittir son dakıka yatan kuponlar hep bır bela :9
Amerika 3 sayı geriden 100 vurdum Hocam :) 26-25 şuan , 3. Set :)@Gogo japon u20 volleybolu görüp yatırımı çaktı :)
Razor Hocam geldi kupon :)@Gogo japon u20 volleybolu görüp yatırımı çaktı :)
Aynen Hocam :)
Ekmek voleybolda desene gogo :) bol sanslar olsun ;)Sırbistan’da iyi gidiyor :)
Bu rahat oldu kardeşim,, ama 2. Seti Türkiye alır gibi,,Fena terletti ama geldi :)
Ekli dosyayı görüntüle 20802
Pardon Hocam önceki Kuponu atmışım,,Bu rahat oldu kardeşim,, ama 2. Seti Türkiye alır gibi,,