@gogo toprağım Clint Eastwood un alkatrazdan kaçış filmi var izlemediysen şiddetle tavsiye ediyorum
İzledim kardeşim,,@gogo toprağım Clint Eastwood un alkatrazdan kaçış filmi var izlemediysen şiddetle tavsiye ediyorum
Esaretin bedeli 1 ALkatrazdan kaçış 2 :) Zencinin yanına merdivenlerde en üste çıkıyor hani . Zenci diyor ya korkuyorsun yada zencilerden nefret ediyorsun . Cevap : Zencilerden nefret ederim :))İzledim kardeşim,,
Harika bi ,hapishaneden kaçış filmi,,gerçekten çok güzeldi,,
İmdb de zaten gelmiş geçmiş en iyi film deniyor.Sonu harika Pasifik okyanusunda sarılıyorlar ya . Ula toprağım açıp izlicem şimdi :)Esaretin bedeli,,tüm zamanların en iyi filmi ,çok az bütçe ile,Harika senaryo ve bunun üstüne Harika oyunculuk ve de şaşırtıcı finaliyle Harika kelimesi bile ,filmin güzelliğini tam ifade edemiyor:)
Evet ya morgen freman ,,umudun Peşinden koşup,orda bekleyen ,sahilde ufak bi baraka nın yanında ,yıllar sonra arkadaşı ile bir araya gelmesi ,,,İmdb de zaten gelmiş geçmiş en iyi film deniyor.Sonu harika Pasifik okyanusunda sarılıyorlar ya . Ula toprağım açıp izlicem şimdi :)
Evet ya morgen freman ,,umudun Peşinden koşup,orda bekleyen ,sahilde ufak bi baraka nın yanında ,yıllar sonra arkadaşı ile bir araya gelmesi ,,,İmdb de zaten gelmiş geçmiş en iyi film deniyor.Sonu harika Pasifik okyanusunda sarılıyorlar ya . Ula toprağım açıp izlicem şimdi :)
Efsane film yaEvet ya morgen freman ,,umudun Peşinden koşup,orda bekleyen ,sahilde ufak bi baraka nın yanında ,yıllar sonra arkadaşı ile bir araya gelmesi ,,,
Harika ya o buluşma anı,,