Betco1xli site
1xbet
Bet365
Sbtech
Pronet
Nesine
Beinsport
Her yere baktım öyle maç yok kandırmaya utanmıyon mu
Betco1xli site
Ulan kahkaha attım Hahahahah badalingo ne lan sen bunu nasıl yedin hahahahahBetco
1xbet
Bet365
Sbtech
Pronet
Nesine
Beinsport
Betco
1xbet
Bet365
Sbtech
Pronet
Nesine
Beinsport
Aga diyecek bir şey bulamıyorum sana karnım açtı öğle yemeği yiyecektim senin sayende oda olmadı teşşekürler gülmeye devam etUlan kahkaha attım Hahahahah badalingo ne lan sen bunu nasıl yedin hahahahah
Ben uzun zamandır böyle gulmedim hakketti o hakketti rovans aldım ondan Bi ara da o bana yaptı papara at dedi 2 gun foruma gelmedi hahahaha@emana22 çocuğun duyguları ile oynamaya utanmiyonmu la ama ne kahkaha attım.varya halen gülüyorum :) :)
Sakayı yedin ama :( doymadıysan porzingi city macına iy gol diyelimAga diyecek bir şey bulamıyorum sana karnım açtı öğle yemeği yiyecektim senin sayende oda olmadı teşşekürler gülmeye devam et
Ben uzun zamandır böyle gulmedim hakketti o hakketti rovans aldım ondan Bi ara da o bana yaptı papara at dedi 2 gun foruma gelmedi hahahaha
Uyyyyyu duramıyorum kahkaha dan dur fur söyleme oyle daha cok guluyorum hahahHUla deli gibi guluyom la halen :) işten kovacaklar AMK :)
Uyyyyyu duramıyorum kahkaha dan dur fur söyleme oyle daha cok guluyorum hahahH
Vallaha aradım amk gittim bet365 te yok Betasus tan baktım orada yok sofaya geçtim oradada göremeyince salak olduğumu anladımYanaklarım ağrıdı gülmekten, bide maçı aramış ya :)
Vallaha aradım amk gittim bet365 te yok Betasus tan baktım orada yok sofaya geçtim oradada göremeyince salak olduğumu anladım
Hahahah oglum Bi dur la bi dur yemin ederim gozyasım geldi yeter bu kadar da gulunmez hhahahhaVallaha aradım amk gittim bet365 te yok Betasus tan baktım orada yok sofaya geçtim oradada göremeyince salak olduğumu anladım
Papara istedim göndermiş simdi kararsızım trole devm mı tamam mı@emana22 çok güldün yemek parası gönder baron a bedava gitmesin bari
Karnımı doyuruyım sonra ne yapmak istiyorsan yap banaPapara istedim göndermiş simdi kararsızım trole devm mı tamam mı
Papara istedim göndermiş simdi kararsızım trole devm mı tamam mı
Bi elin verdigini obur el görmesin necmi adam ol biraz
Butun yurda yemek mi söyledinBi elin verdigini obur el görmesin necmi adam ol biraz