ayyaş kupon senın degıl barı mılletı gaza getırme aq sen astekten baska yerde oynamayan adamsın onu gectım bahıse bu kadar para basmam dıyen adamsın sımdı gelıpte bızı kandırma komik olur :)
ayyaş kupon senın degıl barı mılletı gaza getırme aq sen astekten baska yerde oynamayan adamsın onu gectım bahıse bu kadar para basmam dıyen adamsın sımdı gelıpte bızı kandırma komik olur :)
Boşver emana abiyi beni karıya götür en çok benim ihtiyacım var@emana22 yı çağırın ona karı var
@emana22 yı çağırın ona karı var
Kalbimi kırıyon emanayı arna kafeye çağırın bilir oayyaş kupon senın degıl barı mılletı gaza getırme aq sen astekten baska yerde oynamayan adamsın onu gectım bahıse bu kadar para basmam dıyen adamsın sımdı gelıpte bızı kandırma komik olur :)
@emana22 senin ayyasi goruyonmu adam tekelden hisse almis :)
Kalbimi kırıyon emanayı arna kafeye çağırın bilir o
Ben söverim gerci senin de hosuna gidiyor orospu degisik fazintezilerin varArkamdan sövmeyin 45 dakikaya gelecem yazmadı falan olmasın @emana22
Konuyu duzenlemis serefsiz göremiyorum naptıgını gotu bası ayrı oynuyor onun Allah dedigine inanın gerisi koy gotune@emana22 senin ayyasi goruyonmu adam tekelden hisse almis :)
Adam beylikduzu esenyurt arası oturuyor amk 3 evden birinde saitler yasıyor :)Sait de orda mi
Arna kafeye gel hahahahaBen söverim gerci senin de hosuna gidiyor orospu degisik fazintezilerin var
Sait yok laSait de orda mi