Aynı duyarlılığı bekliyoruz butun kuluplerimizden Ekli dosyayı görüntüle 44398
İns abi uzerine duseni yapsınlar da gerisi hal olur elazıg zaten Kardes kulubumuzdur elazıg Erzurum icin cok farklı yerdedir insanı da öyle biz sampiyon oldugumuz sene otobusumuzu bırakmadılar kutlama yaptılar sonra da konvoy esliginde Erzuruma gitirdiler severler birbirlerini. Kızılay cok yetersiz diyorlar anlamadım o kadar para nereye gittiAdam adam yalnız umarım bu gelir gerçek sahiplerine ulaşır.
Giden para 70 milyar TLİns abi uzerine duseni yapsınlar da gerisi hal olur elazıg zaten Kardes kulubumuzdur elazıg Erzurum icin cok farklı yerdedir insanı da öyle biz sampiyon oldugumuz sene otobusumuzu bırakmadılar kutlama yaptılar sonra da konvoy esliginde Erzuruma gitirdiler severler birbirlerini. Kızılay cok yetersiz diyorlar anlamadım o kadar para nereye gitti
O sadece gorunen ve bilinen kismiGiden para 70 milyar TL
Aynen öyle. Erzurum-Elazığ - Sivas kardeş takımlar. Deplasman tribünü yok bu 3 lü takım aralarındaİns abi uzerine duseni yapsınlar da gerisi hal olur elazıg zaten Kardes kulubumuzdur elazıg Erzurum icin cok farklı yerdedir insanı da öyle biz sampiyon oldugumuz sene otobusumuzu bırakmadılar kutlama yaptılar sonra da konvoy esliginde Erzuruma gitirdiler severler birbirlerini. Kızılay cok yetersiz diyorlar anlamadım o kadar para nereye gitti
Sakaryamın insanı başkadır.iyi insanlar.. iyi ki varsınız...
Karının biri dunya bisiklet turuna cıktı gelinliği ile amk sakaryaya gelince tecavuz edilip calılıklara atıldı konu dagılmasın o geldi aklıma simdi :)Sakaryamın insanı başkadır.![]()
Biliyorum abi bir kişi yüzünden genel anlamda bizde zarar görüyoruz.Karının biri dunya bisiklet turuna cıktı gelinliği ile amk sakaryaya gelince tecavuz edilip calılıklara atıldı konu dagılmasın o geldi aklıma simdi :)
Aslında normal Şartlarda oyle asil Bi milletimiz yok her pislik bizim millette durust tarafsız olursak ama iş birlige gelince kimse elimize su dökemez bunu defalarca yasadıkMemleketimin insanları zor zamanlarda yaraya merhem olmasını bilir. Cömertlik, mertlik, asillik sadece bizim milletimizde var
Pappa bicca, italyan.Karının biri dunya bisiklet turuna cıktı gelinliği ile amk sakaryaya gelince tecavuz edilip calılıklara atıldı konu dagılmasın o geldi aklıma simdi :)