Senin tişörtler bunlardansa alim :) @Richarlison
Çok çok teşekkür ederim abim umarım vardırAydinim Ankara'da Lacoste magazasinda tanidik müdür var . Attiğin resimleri ona atip sordurcam .. Varsa veya bulabilirse sende ... @Aydin2121
Bu nasil bi bakis acisidir yaMillet bin TL verip damatlık alıp gerdege giriyor 800 tl buna verilir mi be
geçen shaparovaya lacoste thsirt hediye vermedinmi sen akşamda otelde beraberdiniz bi thsirt le karıyı kandırdın versene aydına da bi tane @BARON NECMİ ayıp ayıp :)Adidas ve Nike Türkiye mağazalarında satıyor sporcu ürünlerini de lacoste hakkında hiçbir fikrim yok inan.
Sarhoştuk sadece.geçen shaparovaya lacoste thsirt hediye vermedinmi sen akşamda otelde beraberdiniz bi thsirt le karıyı kandırdın versene aydına da bi tane @BARON NECMİ ayıp ayıp :)
Varsa ilk camasırını da ben alabilirim @BARON NECMİAyıptır sana @BARON NECMİ dişiliği ile kandırmış seni bana neden vermedim tişörtü
Varsa ilk camasırını da ben alabilirim @BARON NECMİ
La amk kıs geldi jıs Diyarbakıra 15 gune kar yagar ne tsihirti :)@Razor kral tişörtler ilgili haber olsa söyle bana alayım
Dışarı çıkmıyorum evde giyerim yada yaza saklarım :)La amk kıs geldi jıs Diyarbakıra 15 gune kar yagar ne tsihirti :)