Venüs yamyam gibi rally çeviriyor a*k, ben ne yapayım :)@BARON NECMİ allasen erken konuşma maç bitsin beraber göbek de atarız :)
Venüs yamyam gibi rally çeviriyor a*k, ben ne yapayım :)@BARON NECMİ allasen erken konuşma maç bitsin beraber göbek de atarız :)
Bu kadar iyi olacagını hiç ihtimal dahi vermemiştimVenüs yamyam gibi rally çeviriyor a*k, ben ne yapayım :)
Dün çok kötü oynadı venüs yine şansı yanındaydı kazandı bugün o şans yanında olmaz dedim ilk seti kaybeder dedik karı yamyam olduBu kadar iyi olacagını hiç ihtimal dahi vermemiştim
Tiebreage kalırsa işimiz zorDün çok kötü oynadı venüs yine şansı yanındaydı kazandı bugün o şans yanında olmaz dedim ilk seti kaybeder dedik karı yamyam oldu
Bomba gece olsun 100er tl girişeliö atalım 8 oran tenis ysisnımada gs 3ö5 üst diyelim 2.30 danYarının atp sine baktın mı? @Felicilianolopez
Teniste bu aralar 3 maçtan fazlasına karşıyım hele Çin ve Japonya ayağında boşuna bürolara para veririz.Bomba gece olsun 100er tl girişeliö atalım 8 oran tenis ysisnımada gs 3ö5 üst diyelim 2.30 dan
Gs yarın ne yaparTeniste bu aralar 3 maçtan fazlasına karşıyım hele Çin ve Japonya ayağında boşuna bürolara para veririz.
Duygusal mı düşünüyorum bilmiyorum ama ms0 diye düşünüyorum ben psg 2 3 haftadır çok kötü top oynuyor hiç ellemicem bu maçıGs yarın ne yapar