Ben çoğunluğa uyarım herkes para kazansinŞimdi Rollinge geçelim yada şans parası hangisini istiyoruz :)
Ben çoğunluğa uyarım herkes para kazansinŞimdi Rollinge geçelim yada şans parası hangisini istiyoruz :)
Tamamdır konu açıyorum davetlisinizBen çoğunluğa uyarım herkes para kazansin
roll, ama yüksek oran, heyecan istiyorummmmŞimdi Rollinge geçelim yada şans parası hangisini istiyoruz :)
Kupona siz karar verin ben şimdi konuyu açıyorumroll, ama yüksek oran, heyecan istiyorummmm
Nick kazanır almamışsın şaşırdım3.kupon
Knk kupon won zaten öylesine attım :)40-15 ne amk
Biliyom amk bir set daha izlemek istiyorum ben alev alev olur son setKnk kupon won zaten öylesine attım :)
ulan manyak, tiebreak olmazsa patlıyo sandım ilk görüşteKnk kupon won zaten öylesine attım :)
Tie break atlatabilrim mi ona bakmak lazımBiliyom amk bir set daha izlemek istiyorum ben alev alev olur son set
Kazanmadan atınca bazıları ters dua ediyor hiisedihorum gelmiyor kupon :(ulan manyak, tiebreak olmazsa patlıyo sandım ilk görüşte
Tie break te nick kazanırsa bir üst yada artı handikap yine alırım43 oluyomuş zaten pu ha ha ha ha
Su aldiklarini bizede alsan hedef tmmdi simdiŞu roling kuponu yapmayakamısınız :)