- 17 Ara 2018
- 958
- 103
@FastGhost Kayıp Malezya uçağını Air Crash İnvestigation dan izlemişsindir mutlaka bir de buradan izle öneririm hoşuna gider
Ben de seri noları falan uyuşmadı diye biliyorum net öğrenirsem yazacağım sanaFlap bu onaylandı bi kıyıya vurmuş fakir bi balıkçı bulmuş ama başka parça yok. Uçak okyanusta ama 8 saat uçuşu öğreneyim ben gerisi umrumda değil
Ekli dosyayı görüntüle 20981 Ekli dosyayı görüntüle 20982
Bunuda izledim flapi buldukları video air crash İnvestigation da ki. Flap bulundu ama boeing de onayladı mh370 e ait olduğunu. Air france 447 ye benziyor zaten durumu. 2 yıl sonra bulundu air france ve kıyıya da yakındı o yüzden. Bu mh370 Avusturya okyanusunda düştü baya derin ve uzak kısmında. Bulamazlar. Ancak kıyıya parçaları gelir.@FastGhost Kayıp Malezya uçağını Air Crash İnvestigation dan izlemişsindir mutlaka bir de buradan izle öneririm hoşuna gider
Yok dostum Air France de okyanusun dibinde kıyıya yakın değildi, uçak nereye düşerse düşsün mutlaka birşeyler kıyıya vurmalı, sadee flap değil yani, Malezya uçağını gizemli kılan da bu zatenBunuda izledim flapi buldukları video air crash İnvestigation da ki. Flap bulundu ama boeing de onayladı mh370 e ait olduğunu. Air france 447 ye benziyor zaten durumu. 2 yıl sonra bulundu air france ve kıyıya da yakındı o yüzden. Bu mh370 Avusturya okyanusunda düştü baya derin ve uzak kısmında. Bulamazlar. Ancak kıyıya parçaları gelir.
Bak yukarda yaptım haritayı kıyıya yakın derken ne demek istediğimi anlayacaksınYok dostum Air France de okyanusun dibinde kıyıya yakın değildi, uçak nereye düşerse düşsün mutlaka birşeyler kıyıya vurmalı, sadee flap değil yani, Malezya uçağını gizemli kılan da bu zaten
Bence yine de yakın denilemezBak yukarda yaptım haritayı kıyıya yakın derken ne demek istediğimi anlayacaksın
Dinledim tabi, Fatal Flight 447 Chaos in Cockpit bölümün adı bu ama Türkçe dublajı da sen bul @FastGhost