ironik bir cümle kuracağım sadece;
''Dünyanın en büyük havacılık kazası yerde gerçekleşmiştir.''
''Dünyanın en büyük havacılık kazası yerde gerçekleşmiştir.''
Pull UP sesi.....Bi havacı olarak burda paylastigin icin tesekkurler . Hafızam tazelendi :)
1ucagin tek s3ferde 3n ölümcül kazası ise japan airlines e ait Jal123 sayılı seferi . Bu daha trejik bama gore
Hepsi üst üste gelmis. Sisli hava şartları, kalkış izni isterken okeyden sonra telsizin cizirdamasi. Birde dediğin gibi şirketin ticari karida eklenince kaçınılmaz son olmuş :(Ah van zanten ah. Yani şirketin uçak gecikince yolculara para ödemesin diye 560 kişinin ölümüne sebep oldun.
Bir de kayıp malezya uçağı var en efsanesi o o uçak radardan koptuktan sonra 8 saat daha uçmuş.Ayrıca uçak kazalarında ölüm sayısından çok kazanın türü beni daha çok etkiliyor, okyanus üzerinde gerçekleşen kazalar özellikle, örneğin Air France 447, 2009 yılında gerçekleşen kaza, uçak okyanusa düşüyor ve uçağa ulaşmak yıllar sürüyor, ölenler arasında Türk arp sanatçısı Fatma Ceren Necipoğlu da bulunması belki empati yapmamı kolaylaştırdığı için beni daha fazla etkilemiş olabilir
O zaten en büyük gizem, ona girersen mitolojiye, paralel evrene, zaman yolculuğuna bile girersin, içinde atıyorum 144 kişi varsa kayıp Malezya uçağında, eski bir mitolojide havadan uçarak gelen tanrılardan bahsediyor ve 144 tanrı komplo teorileri bitmez o kazadaacil durum vermiyor, radardan kayboluyor ve 8 saat daha uçuş yapan bir uçakk.. @gorkemmm
Onun parçası bulundu ama gerisi yok firma tarafından onaylandı. Uçağın flapi olduğjna dair ama flaptan başka bişey yok. İşin en ilginç tarafı radardan kaybolmasına rağmen 8 saat daha uçması. Komplo teorisine gerek yok kara kutu konuşmalarını merak ediyorum. 8 saat uçuş ne demek dünya seni arıyor sen 8 saat daha uçuyorsınunO zaten en büyük gizem, ona girersen mitolojiye, paralel evrene, zaman yolculuğuna bile girersin, içinde atıyorum 144 kişi varsa kayıp Malezya uçağında, eski bir mitolojide havadan uçarak gelen tanrılardan bahsediyor ve 144 tanrı komplo teorileri bitmez o kazada
@FastGhost düşün uçağa biniyosun her zamanki gibi bir yere gideceksin, uçak paralel evrene girecek milâttan önce bilmem kaçıncı yüzyılda bir yere ineceksin, seni Tanrı olarak görecekler ve Tanrı olacaksın trajikomik ve fantastik ama ben artık hiçbir ihtimale hayır mümkün değil diyemiyorum o kaza içinO zaten en büyük gizem, ona girersen mitolojiye, paralel evrene, zaman yolculuğuna bile girersin, içinde atıyorum 144 kişi varsa kayıp Malezya uçağında, eski bir mitolojide havadan uçarak gelen tanrılardan bahsediyor ve 144 tanrı komplo teorileri bitmez o kazada
Air france 447nin bana uçak kazasını bulabilirmisin ben bulamadım türkçe olarak@FastGhost düşün uçağa biniyosun her zamanki gibi bir yere gideceksin, uçak paralel evrene girecek milâttan önce bilmem kaçıncı yüzyılda bir yere ineceksin, seni Tanrı olarak görecekler ve Tanrı olacaksın trajikomik ve fantastik ama ben artık hiçbir ihtimale hayır mümkün değil diyemiyorum o kaza için
Sonradan o uçağa ait olmadığı anlaşıldı ama benim bildiğimOnun parçası bulundu ama gerisi yok firma tarafından onaylandı. Uçağın flapi olduğjna dair ama flaptan başka bişey yok. İşin en ilginç tarafı radardan kaybolmasına rağmen 8 saat daha uçması. Komplo teorisine gerek yok kara kutu konuşmalarını merak ediyorum. 8 saat uçuş ne demek dünya seni arıyor sen 8 saat daha uçuyorsınun
Yok malezya uçağının flapi. Kesin bilgi.Sonradan o uçağa ait olmadığı anlaşıldı ama benim bildiğim
Air Crash İnvestigation belgesel serisinde bulabilirsin ya Türkçe dublaj var, hangi sezon hangi bölüm bilmiyorum amaAir france 447nin bana uçak kazasını bulabilirmisin ben bulamadım türkçe olarak