Sen hale. Ordamisin ya dert etme aqMillete calısıyoruz veresiye kumar işi olmasa bankaları hallederdik @sait212
belli olmaz bakalım 3 ü atsında rahatlayalım onu geçtim Mavibet ilk 10 Dk gol olura 10 oran açtı . Maçta 30 dkda 3 gol var ama 10 dan sonra ne şanslı adamlarUlan bi sans diledik iki takimda atti au sans bi benim kuponlarda olmuyor
@LeadeRJacK hadi bakalim braga burdan mac vermez gibi sansin daim olsun
adamlar çökecek kanka a.q 2400 verdim 1600 tl borcum kaldıSen hale. Ordamisin ya dert etme aq
Hayirlisi yine iyi vermissinadamlar çökecek kanka a.q 2400 verdim 1600 tl borcum kaldı
Hayirlisi yine iyi vermissin
Maasi kumara dusurme yeter :)aynen öyle 600 daha yarın vercem diye söz verdim onu halletmem lazım. 6 bin lirada gecikmiş banka ödemelerim var sunlardan kurtulsam rahata ererim
öyle yaptık bu ay :) çaresiziz 1 k bıraktım kalanını dağıttım işte devam şu kupon gelsin tempoda hedef 2 k kral . toplayalım kendimizi sürünüyoruz boşa a.qMaasi kumara dusurme yeter :)
Kirmizi bsiktas :)
2-0 kenn kalan süre Espanyol 1.40 dı eklesem suraya kupon 1 k veriyordu .d@LeadeRJacK espanyol ilk yarı 1,5 2,5 dedim dimi