M
maxaljin
Misafir
Hakemler rezalet ötesi. Hani siyaset falan eyvallah var ama en temel sebep hakemlerin rezil ötesi olması.
Sonuna kadar galatasaraylıyım ama ali koç haklı siyaset futbola girmemeli niye giriyor abi sanane ünal Karamanın oynattığı futboldan amk damadıAllah aşkına bu hakem.hatalari her yıl var..son 10 yıldır spor programlarında hakemler konuşulur..
Ali koç çok büyük umutlarla başkan seçildi.. geçen sene acemiliğine verdik..bu sene sanki şampiyonluğunu devlet elinden alacak ..devlet trabzonu şampiyon yapacak gibi bir algı oluşturuyor..
Ayıptır...başka Türkiye yok..
Reis Ali Koç kadar karaktersiz adam yok.Deprem olmuş o kadar millet evsiz barksız ölenler vs. Trabzonu tebrik ediyorum ince düşünüp oyanamayalım diyor.Ali koç eşşek gibi ürüyor.Yok dinlendi vs. Diye.Takımın hücum gücünün yüzde 70 i (Wakaeme) Olmamasına rağmen kazanamadık demiyor.Ama işte yok şöyle yok böyleSonuna kadar galatasaraylıyım ama ali koç haklı siyaset futbola girmemeli niye giriyor abi sanane ünal Karamanın oynattığı futboldan amk damadı
Ben sadece siyasetin futbola karışması konusundaki karşı dik duruşunu takdir ettim o konuda söyledim diğer konularda nedir ne değildir bişey demedimReis Ali Koç kadar karaktersiz adam yok.Deprem olmuş o kadar millet evsiz barksız ölenler vs. Trabzonu tebrik ediyorum ince düşünüp oyanamayalım diyor.Ali koç eşşek gibi ürüyor.Yok dinlendi vs. Diye.Takımın hücum gücünün yüzde 70 i (Wakaeme) Olmamasına rağmen kazanamadık demiyor.Ama işte yok şöyle yok böyle