- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Cok erken atti be
vara gıttıler var a gıtmeye oynasak zengınmısızCok erken atti be
Iptalll var bizr calisio bugun :)vara gıttıler var a gıtmeye oynasak zengınmısız
hayatımda ılk defa ıkı kere alt oyanadıgımda goller ıptal oldu taş yagıcak basımıza :dIptalll var bizr calisio bugun :)
Saat 1 e kadar wonlariz onemli olan 1 den sonrasi :)hayatımda ılk defa ıkı kere alt oyanadıgımda goller ıptal oldu taş yagıcak basımıza :d
yapma dur zehırlı oku atmaSaat 1 e kadar wonlariz onemli olan 1 den sonrasi :)
Yok kupon icin demedim genelleme yaptim su romayi bitirsek rahatlarim anca :)yapma dur zehırlı oku atma
anladım 1 den sonra rollıng rolden sonra ağlama kufur etme ve mucıze sekılde kaybeme ağlayıs ve kapanısYok kupon icin demedim genelleme yaptim su romayi bitirsek rahatlarim anca :)
Aynen tam giris gelisme sonuc oldu iste :)anladım 1 den sonra rollıng rolden sonra ağlama kufur etme ve mucıze sekılde kaybeme ağlayıs ve kapanıs
bu sfer rollıng mıktarını dusurup denerızAynen tam giris gelisme sonuc oldu iste :)
Bugun yapma bosver kazan cekil geceki moda girmiyelim su romayi bitirsin biri inter 2 lese keske zamanda gecer sevinc filan derken 2 dk alir :)bu sfer rollıng mıktarını dusurup denerız
Bugun yapma bosver kazan cekil geceki moda girmiyelim su romayi bitirsin biri inter 2 lese keske zamanda gecer sevinc filan derken 2 dk alir :)