Daha once cekim yapmistim ama gecen şikayet gördüğüm icin iskillendim simdi
100 tl ye de yatmazlar herhaldeTabiki site cekimi oderse yani
Gorcez bakalim kolaybetteki kuponda yatti zaten100 tl ye de yatmazlar herhalde
benımde yattı o bende kupon kalmadı canım sıkıldıGorcez bakalim kolaybetteki kuponda yatti zaten
bızıde bılgılendır barı bızde yatırım cekım yaparız ordanÇekim verdim bakalim simdi ödeyeceklermi görelim
tesekkurler dostum bılgı ıcın denenebılır ozamanOdendi çekim bu arada bilgin olsun
Parayi bulduk yani he umutgelsın o zaman yenı kupon madem cekemıyoruz
bets724 parası la cekımı gecırmedıler bende bahıs alıcamParayi bulduk yani he umut
Al tabi bro nasil olsa kaybedeceksinbets724 parası la cekımı gecırmedıler bende bahıs alıcam
2 katıdır en fazla zaten 100 cekım verırım bende yapcıak bısey yokta onemlı olan ıkı gun beklemekAma almadan once forumdaki bilet konusuna bak max çekim kurali felan olmasin
Totemdeyiz bro bol sans larfethıye cok bıle attı artık dururlar
Ekli dosyayı görüntüle 69536
Sitede biraz odemeler yavas maalesef :(2 katıdır en fazla zaten 100 cekım verırım bende yapcıak bısey yokta onemlı olan ıkı gun beklemek
eyw bro yatıcak bılıyorum ama aldım ıste sınırlenıyorum boyle cekımı gec gondren sıtelereTotemdeyiz bro bol sans lar
Rahat ol getiricez şimdi ağacımeyw bro yatıcak bılıyorum ama aldım ıste sınırlenıyorum boyle cekımı gec gondren sıtelere