yattı son sanıyedeıslıklaa birşeyyylerrr çalınnnnnnnnnnnn won tazmanya ay sarıcam bugün herkese kime sarim
oha cidden yattımı ?yatto son sanıyede yedıler saka mı 10 kişi attı ya
yattı tülay yattı -.-oha cidden yattımı ?
yok ya emin ol bak bu ay belki 10 bine yakın verdim spora. Yemin ediyorum hayır 2020 her anlamda tüm insanlık için her kulvarda berbat gidiyor samimi diyorum bak.böylede şike gorulmedı yanı son sanıye attı bıttı
aynen oyle sansızlıgı kıramyıoruz bu yıl berbatyok ya emin ol bak bu ay belki 10 bine yakın verdim spora. Yemin ediyorum hayır 2020 her anlamda tüm insanlık için her kulvarda berbat gidiyor samimi diyorum bak.
tamam ben senin için rolling yapıcam pis oldum ya son saniye gitmene.Şey yapıcam atıcam şimdi gelirse zararın bi kısmını karşilicam senin öyle yapalım okey.yattı tülay yattı -.-
kasa var suan saol cano <3tamam ben senin için rolling yapıcam pis oldum ya son saniye gitmene.Şey yapıcam atıcam şimdi gelirse zararın bi kısmını karşilicam senin öyle yapalım okey.
trolll mrolsun ama delıkanlısın vesselamtamam ben senin için rolling yapıcam pis oldum ya son saniye gitmene.Şey yapıcam atıcam şimdi gelirse zararın bi kısmını karşilicam senin öyle yapalım okey.
varsa o zaman niye bizi tribe koyuyosun be adam. umut güzel şeydir ya bi derin nefes allll bi yüzüne su çarp elini yüzünü yıka 1 bardak su iç ve kazanmaya başla..(totem) Lütfen yapar mısın totemi kırmayalımkasa var suan saol cano <3
trolde degilim.emin ol buna sadece bazı sentetik u. kullanıyorum o kadar.trolll mrolsun ama delıkanlısın vesselam
tamamdırvarsa o zaman niye bizi tribe koyuyosun be adam. umut güzel şeydir ya bi derin nefes allll bi yüzüne su çarp elini yüzünü yıka 1 bardak su iç ve kazanmaya başla..(totem) Lütfen yapar mısın totemi kırmayalım
pekitrolde degilim.emin ol buna sadece bazı sentetik u. kullanıyorum o kadar.
okeyy ı waiting for you... and you'r coming next game ı believe man ı believee you winner winner chicken dinnertamamdır
guzel ama ıngılıcce neyse kupona totem :dokeyy ı waiting for you... and you'r coming next game ı believe man ı believee you winner winner chicken dinner