kg dedik o maça bro nie 2.5 üst attınYaktı bizi fener ust yaktı amk takımı 1 kurus vermem size pavalı kopekler yine gittik oynadık :)
kg dedik o maça bro nie 2.5 üst attınYaktı bizi fener ust yaktı amk takımı 1 kurus vermem size pavalı kopekler yine gittik oynadık :)
atarsa çok guzel olur abi bonus cevırıcem gelmezse 0 a inerim gol lazım depten :)steaua affetmez bu maçı alır sepside birşey yok bilginize tahmin yorumum olsun
atarlar bence geçen hafta ilk maç afalladılar ama şuan sıkı oynuyorlardır yazarlar birazdan hadi bakalım bol şans benimde bekliyoratarsa çok guzel olur abi bonus cevırıcem gelmezse 0 a inerim gol lazım depten :)
saol abı bulgarlar da 1 gol cıkmamalı onu beklıyorum bı yerde gol lazım bı yerde gol çıkmaması lazım stresteyız :)80 e
atarlar bence geçen hafta ilk maç afalladılar ama şuan sıkı oynuyorlardır yazarlar birazdan hadi bakalım bol şans benimde bekliyor
vitosha maçı mı hadi inş gelmez daha gol son 10dk. hiç almadım o maça birşeysaol abı bulgarlar da 1 gol cıkmamalı onu beklıyorum bı yerde gol lazım bı yerde gol çıkmaması lazım stresteyız :)
aynen o maçvitosha maçı mı hadi inş gelmez daha gol son 10dk. hiç almadım o maça birşey
alla atsalar da rahatlasam dıger maca bakamıyorum strestenbakiyem olsa bükreşe bir gol atara tekrar alırdım neyse bakalım geliyorlarda yakalayamadılar daha golü
Dakka 30 da 1.0 ken aldım bide :)kg dedik o maça bro nie 2.5 üst attın
şu bükreşe attırın ya valla cıldırcamDakka 30 da 1.0 ken aldım bide :)
son dakikları severiz dur bakalımabv steau at artık be
inşallah en zor maç bile geldi bu gelmezse cıdden delırcemson dakikları severiz dur bakalım
Hemen attırıyorum kardeşim sevinmeye başla :)inşallah en zor maç bile geldi bu gelmezse cıdden delırcem
belli oldu bunların durumu sadece evlerinde gol alınır haftaya 2-3 atarlar ama deplasmanda yaktılar bizide boşyere@brcn1453 görüyosun su rezıl takıma gol atamadılar abı ya 1.5 alt almaktan vazgecmıstım beynıme sokayım ya koskoca steau gol atamadı
tam ıbneler ya 1.50 den yattıkbelli oldu bunların durumu sadece evlerinde gol alınır haftaya 2-3 atarlar ama deplasmanda yaktılar bizide boşyere