Atmden cek en guzeli o kesinti olacak 20 tl para gelince gir atm kesinti mi istiyorum de 20 tl ni al devam et tekrarAynen abi aradilar atmden havalesiz atavaklar galiba
20 ise iyidir abi hesaba atiolar :)Atmden cek en guzeli o kesinti olacak 20 tl para gelince gir atm kesinti mi istiyorum de 20 tl ni al devam et tekrar
Başkan var mı bugun bireyler yapak mı ortak bşrleylsrAtmden cek en guzeli o kesinti olacak 20 tl para gelince gir atm kesinti mi istiyorum de 20 tl ni al devam et tekrar
Telefonda oldugum icin rolling veya baska bise yapmak zor oluyor 2nize destek icin miktar atayim bakin keyfinize isterseniz pc olsa ah. Telden rahat degilm agir :)Başkan var mı bugun bireyler yapak mı ortak bşrleylsr
Gent maci kg o banko da bakacam baska varmi aksama kadar atarim bu konuyaBaşkan var mı bugun bireyler yapak mı ortak bşrleylsr
Yok ya pes ettim amk biraz kafa dinleyip bayrama iyi girmem lazım :) para kalmadı amkBaşkan var mı bugun bireyler yapak mı ortak bşrleylsr
Tesekkurler alirsak gelse de artikTebrikler meto Güle güle harca
Gelir kardeşim Betticketta sorun olmazTesekkurler alirsak gelse de artik
Yok kanka izin verdiler hemen bekliom o site atar zatenGelmedi mi hâla @metin
Yani olmazGelir kardeşim Betticketta sorun olmaz
Tebrikler Metin sorun olmaz ticketta gelirYok kanka izin verdiler hemen bekliom o site atar zaten
Sorundan degil erken gelse diye diomTebrikler Metin sorun olmaz ticketta gelir
Gelir yarım saateSorundan degil erken gelse diye diom
1 saat olduGelir yarım saate
Eline saglık başkan teşekkürler bildiğin 30 atılan site var mı