- 17 Ocak 2019
- 6,187
- 11,879
Karar verdiğinde yazarsin. 80 alırım 170 sana kalır bu şekilde yaparız tahmin konusuda farketmez ya sen verirsin oynarız yada 1 er maç yazar gönderirizBiledim simdi
Karar verdiğinde yazarsin. 80 alırım 170 sana kalır bu şekilde yaparız tahmin konusuda farketmez ya sen verirsin oynarız yada 1 er maç yazar gönderirizBiledim simdi
Okadar veremem kusura bakma. sana verirsem heykana ayip olur bu yuzden kupon atarsam kazanirsa anca yaniKarar verdiğinde yazarsin. 80 alırım 170 sana kalır bu şekilde yaparız tahmin konusuda farketmez ya sen verirsin oynarız yada 1 er maç yazar göndeririz
250 tutarsa time4dan paylaşma tutarı bu yanlis anladiysan diye yazıyorum. Ben önden 80 tl falan istemiyorum yani :)Okadar veremem kusura bakma. sana verirsem heykana ayip olur bu yuzden kupon atarsam kazanirsa anca yani
20 varsa 30larim seni 50ye 50 alirsin 150 aticam cunku siteye250 tutarsa time4dan paylaşma tutarı bu yanlis anladiysan diye yazıyorum. Ben önden 80 tl falan istemiyorum yani :)
Buda son olur20 varsa 30larim seni 50ye 50 alirsin 150 aticam cunku siteye
23.50 var hesabimda süper olur20 varsa 30larim seni 50ye 50 alirsin 150 aticam cunku siteye
Bana ozelden yazarmisin hacim konu kirlenmesinde sana zahmet23.50 var hesabimda süper olur
Papara no düzenlemeBana ozelden yazarmisin hacim konu kirlenmesinde sana zahmet
Sagol kanka yani ucmadan sakin devam ediyorum bakalim hayirlisi kiyagida bu arksdasa yapayim son olarak ayip olmasin@metin nazar değmesin iyisin iyi :)
SilebiliosanTm silebilirsin hacim
Sakin sakin ilerle uçmadan ,Sagol kanka yani ucmadan sakin devam ediyorum bakalim hayirlisi kiyagida bu arksdasa yapayim son olarak ayip olmasin
Tamamdir kankaSakin sakin ilerle uçmadan ,
Tamamdir hocam duzenledim mesajı silindiTm silebilirsin hacim
Gelmesi lazim bol sanslar dilerim umarim ugurlu gelirTamamdir hocam duzenledim mesajı silindi
Şimdi geldi hocam çok teşekkür ederim. Seninde şansın açık olsun bol şanslarGelmesi lazim bol sanslar dilerim umarim ugurlu gelir
Sana 30 attim hesapda 100 fazla cikti (banka hesabinda) sansa bak nasip iste iyilik yap iyilik bul dememisler bosunaŞimdi geldi hocam çok teşekkür ederim. Seninde şansın açık olsun bol şanslar