Tesekkur ederimTebrikler
Hesabinda var 250 mi hedefleyelim diosun hocamTebrikler metin. Bugün son gün sanırım benim Time4 boşta hala bilgin olsun istersen yaparız 50 ye 50
Aynen son gün boşa gitmesin diyorum tahminleri sen verirsin audi cup avrupa ligi falan var 250 çekeriz rahatçaHesabinda var 250 mi hedefleyelim diosun hocam
Bu arada tesekkur ediyorum son dakika kurtardim vallahi
Real +7 4 oran saka gibi.Aynen son gün boşa gitmesin diyorum tahminleri sen verirsin audi cup avrupa ligi falan var 250 çekeriz rahatça
Mantiken guzel analiz tabiki cl ye bulasmamani tavsiye ederim cogu alt bitiyorReal +7 4 oran saka gibi.
Atleticinun acisini cikarir 3.5 ust garantiler tottenham kg oynsrsin banko olur cekersin bence istersen tabi
Bende para yok diye yazdım zaten sana bana sadece 250 den bi miktar pay verirsin uyarsaReal +7 4 oran saka gibi.
Atleticinun acisini cikarir 3.5 ust garantiler tottenham kg oynsrsin banko olur cekersin bence istersen tabi
HahahaBende para yok diye yazdım zaten sana bana sadece 250 den bi miktar pay verirsin uyarsa
Cansin :) sagolasin kankaTebrik ederim
Biledim simdiBende para yok diye yazdım zaten sana bana sadece 250 den bi miktar pay verirsin uyarsa
Bende talibim ama pay vs yok :) 50 ver cuma 50 al var :pBiledim simdi
kartta para 250 cekecem gene kesecek :)Bende talibim ama pay vs yok :) 50 ver cuma 50 al var :p
Tahmine bastim buraya geldik tutan son dakika kuponu attim hacimKuponları tutmadan önce paylaşırsak daha verimli olabilir konu .
İyi forumlar ...
Eyv hocam sagolasin..Tebrikler metinim bolsans