film izliyorum kardeş ,bahse ara verdim şimdi gaza gelir tekrar oynarım ,arada bi uğrarım siz takılın :)Gel abi gel ben bunla başedemiyom
Maç öncesi 37?5 tiBarem odduzdokiz buçcuk
Abi ayıp ediyon hayatın her sahnesi flimfilm izliyorum kardeş ,bahse ara verdim şimdi gaza gelir tekrar oynarım ,arada bi uğrarım siz takılın :)
Iyi seyirler abi bu arada sana bi laf demiştim yanında durduğum adam 160 lira borcu vardı unuttu gitti ayıp ettik sanafilm izliyorum kardeş ,bahse ara verdim şimdi gaza gelir tekrar oynarım ,arada bi uğrarım siz takılın :)
Sen verirsin kefil olduysan sorun etme bu kadar atma içineIyi seyirler abi bu arada sana bi laf demiştim yanında durduğum adam 160 lira borcu vardı unuttu gitti ayıp ettik sana
yok kardeş ne ayıbı ,takılma öyle şeylereIyi seyirler abi bu arada sana bi laf demiştim yanında durduğum adam 160 lira borcu vardı unuttu gitti ayıp ettik sana
Net yattık deplasman beş dk da 20 attı geri beş dk kaldı 20 daha atar tek başına üst yapar bu şerefsiz takımBasket opme bizi corona varrr
Benim deil ya onun vardı kayboldu cayerbabada bize yokmi filan bisey demişti bilmiyorki ne varsa ona verdikSen verirsin kefil olduysan sorun etme bu kadar atma içine
Sinerji ver ya başka konulara daliyon enerjilerimizi birlestiremiyozBenim deil ya onun vardı kayboldu cayerbabada bize yokmi filan bisey demişti bilmiyorki ne varsa ona verdik
Faul hakları doldu4 dakka 14 kaldı az boş geç hadi beee
Burdaym panpaSinerji ver ya başka konulara daliyon enerjilerimizi birlestiremiyoz