- 15 Ocak 2019
- 155
- 98
Ben oldum olasi ulke takimlarindan en sevdigim takimlarin biri niyeyse formasida ayni sekilde sempatik gelio insana :)
aynen bende çok beğeniyorum
Ben oldum olasi ulke takimlarindan en sevdigim takimlarin biri niyeyse formasida ayni sekilde sempatik gelio insana :)
Klasik maçkolik , takip etmiyorum ordan sevindirip üzüyor herzaman :)Ortada gol yok birsey oyle bi pozisyon yok mackolik gol veriyo fransaya :)
İy fransa girdim bende hadi bakalım
Aynen atsada baronunda tutsa senin icindr kilit acilsailk yarı 1 gol atsa fransızlar , ikinci yarı devamı gelir...
Saglik olsun baska zaman olsa cosar bu kadinlar45+ golü severiz son dakikaları hayde
6 numara sarışın yaktı beni ya, 1 tane net kaçırdı ayağına oturmadı topSaglik olsun baska zaman olsa cosar bu kadinlar
Ikinci yari atsa bari burayi kurtarsak duruma gore kasa varsa alirsin sende maci alirda naz yapiolar6 numara sarışın yaktı beni ya, 1 tane net kaçırdı ayağına oturmadı top
Bende en az 2 atar die bekliodum ilk yari fransadanda bakalim daha mac bitmediFransaya daha çok güveniyordum aslında :)
Bende en az 2 atar die bekliodum ilk yari fransadanda bakalim daha mac bitmedi
Bugunki yatis maclarindan birimi olucak acaba hala gol yokErken atsa coşar belki