Http://www.2stakers24.comBir de stakersın adresimi değişti beyler . Açılmıyor adres
2900 TL bakiyem var evrak gönderdim oynaylanmasini bekliyorum bende jeton ile 50 yatırıp cekecegim
Adam gibi adamdı :pHocam lovenkrands forvvetti dimi sorucam unutuyodum :) fifa 2007 de çok alıyodum .
Hocam işlem hızlanması için; canlı desteğe bağlan kyc evraklarımı siteye ekledim hesap onayı için yardımcı olabilir misiniz diye yazarsan bir kaç dakika içinde onay mailini alırsın. Diğer şekilde 24 48 saat aralığı beklersinBen hesabi onayini beklemeden yatirdim parayi bitirdim . hesap onayladiginda mail gelecek dendi. Onay haķinda mail geleceğine freespinlerle alakali mail geliyor. Anlamis degilim :)
Dostum dün yatirim yapmadan önce baglandim anlattim belgeleri yukledim diye. Daha hala sonuç yok 48 saati gecti :)Hocam işlem hızlanması için; canlı desteğe bağlan kyc evraklarımı siteye ekledim hesap onayı için yardımcı olabilir misiniz diye yazarsan bir kaç dakika içinde onay mailini alırsın. Diğer şekilde 24 48 saat aralığı beklersin
Hocam simdi mail geldi. Bilgiler eksikmiş. İkametgah lazim e devlette bulamadim bilgin varmi?Hocam işlem hızlanması için; canlı desteğe bağlan kyc evraklarımı siteye ekledim hesap onayı için yardımcı olabilir misiniz diye yazarsan bir kaç dakika içinde onay mailini alırsın. Diğer şekilde 24 48 saat aralığı beklersin
Ikamet yoksa fatura da oluyor.Mobil uygulamada cikmadi . Normalden buldum eyvallah :)
Ecopayz ve jeton cekimleri hizliBenim hesap da onaylandı mail geldi para yatırıp çekecek ama hangi yöntem daha hızlı bilen varsa söylerse sevinirim
Butun hepsini gonderdim :)Ikamet yoksa fatura da oluyor.
Şimdi de böyle bişey yazdılar patlattılar hesabı herhaldeEcopayz ve jeton cekimleri hizli
havale yontemi (sanirim) hafta ici mesai saatleri icinde oluyor ;)